ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Υπό το φόβο νέου παραξικοπήματος ζουν στην Τουρκία

Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξαν σοβαρά κενά και παραλείψεις στις υπηρεσίες μας πληροφοριών, δεν έχει κανένα νόημα να επιχειρήσουμε να το κρύψουμε ή να το αρνηθούμε, παραδέχθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος στην πρώτη μετά το παραξικόπημα  συνέντευξή του!


Οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του υπέπεσαν σε σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις, προτού εκδηλωθεί η απόπειρα πραξικοπήματος


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του υπέπεσαν σε σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις, προτού εκδηλωθεί η απόπειρα πραξικοπήματος της περασμένης Παρασκευής στην χώρα και ότι οι ένοπλες δυνάμεις σύντομα θα αναδιαρθρωθούν.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, που ακολούθησε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επισήμανε ότι μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος είναι πιθανή ωστόσο δεν θα είναι κάτι το εύκολο, καθώς «βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση».

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξαν σοβαρά κενά και παραλείψεις στις υπηρεσίες μας πληροφοριών, δεν έχει κανένα νόημα να επιχειρήσουμε να το κρύψουμε ή να το αρνηθούμε. Το είπα στον επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών» τόνισε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε από το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: