ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Μίλησε για παραπληροφόρηση... Ποιος; Ο Κ. Πελετίδης!



Ο Δήμαρχος Πατρέων, την ώρα που καλεί τους εργαζόμενους του ΟΤΑ «κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από το όργιο παραπληροφόρησης της κυβερνητικής προπαγάνδας»!
 
Αλλά τι καλύτερο μπορεί κανείς να περιμένει, από αυτούς που ενέπλεξαν μέσα σε ένα μόλις μήνα έναν επικεφαλής δημοτικής παράταξης και ένα ΕΚΠ και δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη;


Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν σήμερα μπροστά στο Δημαρχείο οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση των Σωματείων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους τόνισε μεταξύ άλλων:

«Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από το όργιο παραπληροφόρησης της κυβερνητικής προπαγάνδας, που προσπαθεί πότε με την κάλπικη αντίθεσή της στο μνημόνιο με τα πρόσθετα μέτρα και πότε προβάλλοντας ότι «αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα», επιχειρεί να κάμψει και να αποδυναμώσει την μαζική αγωνιστική απάντηση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λανσάρει το δικό της «success story», κλιμακώνοντας ταυτόχρονα την επίθεσή της στην κοινωνική ασφάλιση, την φοροληστεία στα λαϊκά στρώματα».

Προφανώς ο καρδιολόγος Κ. Πελετίδης και χωρίς γνώσεις οφθαλμιατρικής, έχει πάθει αχρωματοψία και δεν διακρίνει από που προέρχεται το όργιο παραπληροφόρησης. Ήδη χθες το πόρταλ του Σταύρου και κυρ Σταύρου και αφέντη Τσουτσουλομύτη Ψυχάρη, που χάνει την πανελλαδική τηλεοπτική άδεια, μέσα από το στόμα του, μας ενημέρωνε πως οδηγείται σε κατάργηση το ολοήμερο δημοτικό σχολείο(!), για το οποίο μόλις προχθές ο υπ. Παιδείας Ν. Φίλης είχε καλέσει τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας να προετοιμάζονται ώστε από την νέα σχολική χρονιά να είναι έτοιμοι για να υποδεχθούν τους μαθητές.

Και φυσικά δεν διάβασε τίποτε για το απειλούμενο γενικό κάπιταλ κοντρόλ, λόγω μη συμφωνίας στην αξιολόγηση (γιατί έτσι όρισαν κάποιοι της ενημέρωσης), πράγμα το οποίο ώθησε σε έκδοση ανακοίνωσης εκ μέρους του ΔΣΑ για το αηθές σε βάρος της Οικονομίας, που επισύρει ποινή φυλάκισης καθώς υπονομεύει την Οικονομία.

Για τον κύριο Κώστα τα πάντα στο βωμό της μαύρης προπαγάνδας. Αλλά τι καλύτερο μπορεί κανείς να περιμένει, από αυτούς που ενέπλεξαν μέσα σε ένα μόλις μήνα έναν επικεφαλής δημοτικής παράταξης και ένα ΕΚΠ και δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη, εάν βέβαια δεν πρόκειται για εσκεμμένη τακτική τους;

Τους τυφλώνει το μίσος και αυτό είναι που πληρώνουν κάθε εκλογές, χρόνια τώρα!

Μία ακόμη φωτογραφία από την συγκέντρωση των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, που απασχολεί περίπου 1.800 άτομα στις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: