ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

θα εγκαινιάσει το Μουσείο ‘’Χαριλάου Τρικούπη’’ στο Μεσολόγγι



Ο βουλευτής και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Γιώργος Πάντζας


Στους εορτασμούς μνήμης της εξόδου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου που θα πραγματοποιηθούν στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας στις 23 και 24 Απριλίου, θα παρευρεθεί ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Πάντζας. 


Στις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του Μουσείου της οικίας της οικογένειας Χαριλάου Τρικούπη, το Σάββατο στις 23/4 και ώρα 12:45 μμ, στα οποία ο κ. Πάντζας ως Πρόεδρος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Βουλής και εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαο Βούτση, θα εγκαινιάσει σε ειδική τελετή το Μουσείο. 

Τα εν λόγω εγκαίνια αποτελούν μια δράση της Βουλής των Ελλήνων, η οποία με την καταλυτική στήριξη της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα έργα και στα κειμήλια της οικογένειας Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: