ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Με υβριστικό σχόλιο εν πορεία, απαντά ο Κ. Πελετίδης


Κατά την νεοσταλινική λογική του ΚΚΕ-Πελετίδη θα έπρεπε οι βουλευτές να γκρεμίσουν την Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να έχουμε παλιννόστηση της Δεξιάς, με όλα τα τραγικά  επακόλουθα!



«Στου κουφού την πόρτα» η αναζήτηση προτάσεων από το Δήμου για την Πάτρα, που έκανε χθες ο ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ - Η νεοσταλινική λογική στο μεγαλείο της!


«Αποκαλύπτεται ότι ο στόχος της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων είναι να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Πάνος Ρήγας από την Πάτρα χθες και με αφορμή το θαλάσσιο μέτωπο και την ανεργία κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνουν προτάσεις στην κυβέρνηση. Ακόμη καμία πρόταση δεν ακούσαμε από το Δήμαρχο Πατρέων» είπε ο ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ και Κώστας Πελετίδης έσπευσε να αδραχτεί από τα λόγια του για να... διαφημίσει την επαναστατική γυμναστική, της οποίας από μκινού με το ΚΚΕ ηγείται.

Με μία γενικόλογη απάντηση, χωρίς να απαντά  στα δημοτικά προβλήματα, που μαστίζουν την Πάτρα, Ξερόλακκα, δρόμοι, πεζοδρόμια, φράγμα Πείρου κ.α. και με αίτιο την αποχή των ανέργων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Πατρινών από την πορεία, επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, οραματιζόμενος φαντάσματα-εχθρούς παντού ότι επιδεικνύει εχθρότητα !

Μιλά για λαϊκό ποτάμι όταν το φωτογραφικό υλικό που εκδίδει το Γραφείο του Δήμου, δείχνει την κομματική στενότητα της επαναστατικής γυμναστικής!

«Με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, τα στελέχη του κόμματος, Σία Αναγνωστοπούλου, Παναγιώτης Ρήγας και Κώστας Σπαρτινός, δεν έκρυψαν την εχθρότητα τους για το λαϊκό ποτάμι στην πορεία αγώνα κατά της ανεργίας που εξελίσσεται και θα κορυφωθεί στην Αθήνα με μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή. Μια μαζική και αγωνιστική πορεία που στο διάβα της, τυγχάνει  θερμής υποδοχής, από φορείς, συνδικάτα και απλούς ανθρώπους. Μάλιστα κάνουν και υποδείξεις στη Δημοτική Αρχή, να σταματήσει να διεκδικεί και να περιοριστεί στα της διαχείρισης…».

Κι αφού αναλώνεται σε ένα γκρουπουσκουλίστικου τύπου υβρεολόγιο, καλεί «τους άνεργους της πόλης μας τα συνδικάτα και τους φορείς, να συνεχίσουν με πείσμα και αποφασιστικότητα να ενισχύουν το ποτάμι της διεκδίκησης».

Το οποίο όμως ποτάμι παραμένει στις καφετέριες, μη εμπνεόμενο από ασκήσεις τύπου Πελετίδη-ΚΚΕ.

Κι ωστόσο Πελετίδης και ΚΚΕ υβρίζουν την υπουργό, τους δύο βουλευτές και τον ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ ως ασκούντες «θλιβερό ρόλο που έχουν αναλάβει τα κυβερνητικά στελέχη».

Δηλαδή «αυτόν της υπεράσπισης της αντιλαϊκής τους πολιτικής. Της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των "δανειστών", του κεφαλαίου, του ΔΝΤ και των μονοπωλίων».

Τουναντίον κατά την νεοσταλινική λογική του ΚΚΕ-Πελετίδη θα έπρεπε να γκρεμίσουν την Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να έχουμε παλιννόστηση της Δεξιάς, με όλα τα τραγικά  επακόλουθα, που μάρτυρές  τους γινόμαστε σήμερα με την βάνδαλη επέμβαση του ΔΝΤ και τις αποκαλύψεις με τις οφσόρ του Panamapapers (χρημάτων ληστευμένων από το βαλάντιο του ελληνικού λαού).

Εκτός εάν πιστεύει το ΚΚΕ ότι θα έρθει στην κυβέρνησ μετά την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και τόσα χρόνια δεν το έχει καταφέρει. Ίσως και να μην το νοιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: