ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Γ. Μπαλάφας: Κάποιοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά

Με αφορμή τις αποκαλύψεις των Wikileaks ο Γ. Μπαλάφας τόνισε: Κάποια διεθνή κέντρα, κάποια κέντρα τα οποία σιγοντάρονται από το εσωτερικό, δεν υπολογίζουν τους λαούς και την οικονομική τους κατάσταση.


Μίλησε για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τα Wikileaks


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιάννης Μπαλάφας, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", όπου μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Ο στόχος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι τις 12 Απριλίου είναι απόλυτα εφικτός και ρεαλιστικός. 

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι, επειδή η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι πολύ σημαντικό γεγονός, κάποιοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Γιατί μετά την αξιολόγηση δεν θα υπάρχουν περαιτέρω δημοσιονομικά μέτρα, αλλά μόνο μεταρρυθμίσεις και η εύλογη προσδοκία είναι ότι τα χρήματα τα οποία θα δοθούν στην Ελληνική οικονομία θα είναι περισσότερα από τα χρήματα τα οποία θα αφαιρεθούν εξαιτίας μέτρων που θα είμαστε αναγκασμένοι να εφαρμόσουμε. Επομένως, είναι κομβικό το θέμα της αξιολόγησης και ορισμένοι θέλουν να δημιουργήσουν τα τελευταία προσχώματα». 

Αναφερόμενος στην αποκάλυψη της συνομιλίας του Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, με την εκπρόσωπο του Ταμείου στο "κουαρτέτο", Ντέλια Βελκουλέσκου, από τον ιστότοπο Wikileaks δήλωσε:

«Υπήρξαν σημαντικές αποκαλύψεις μεταξύ των στελεχών του ΔΝΤ στις 19 Μαρτίου όπου φαίνεται η τάση του ΔΝΤ να καθυστερήσει την διαδικασία με το σκεπτικό να υπάρξει μια προβληματική κατάσταση σε συνδυασμό και με το "Brexit", ώστε να μην παρθεί απόφαση πριν τον Ιούνιο. Aυτό καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως προσχηματικό αλλά κάποια διεθνή κέντρα, κάποια κέντρα τα οποία σιγοντάρονται από το εσωτερικό, δεν υπολογίζουν τους λαούς και την οικονομική τους κατάσταση.

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας για τις μεγάλες δαπάνες που κάνει για το προσφυγικό έχει δεχθεί πολύ μικρή βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με ίδια έξοδα δηλαδή αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων, ελπίζουμε για ένα διάστημα που δεν θα είναι για μεγάλο».

Για τις εκλογές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη 

«Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί αυτή την ακραία λαϊκίστικη στάση γιατί τι άλλο θα έλεγε. Δεν έχει τι να πει, να πει για την διαπραγμάτευση που προχωράει σε μια κατεύθυνση υλοποίησης της συμφωνίας με το λιγότερο οδυνηρό τρόπο για τους πολίτες, να πει για το προσφυγικό ότι θέλει περισσότερο κράτος, τι να πει; 

Λέει για εκλογές προσχωρώντας στη γραμμή "Γεωργιάδη" και των ακροδεξιών της ΝΔ. Και γιατί εκλογές, για να ξαναφέρουν τον Μητσοτάκη, για να έχουμε απολύσεις και συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Δεν υπάρχει καμία τέτοια διάθεση του κόσμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: