ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Αποκαλυπτικός ο Πάνος Ρήγας χθες στον Ε&ΕΣ Πατρών


Πάνος Ρήγας: «Είναι φανερό ότι γίνεται σαμποτάζ στο έργο της κυβέρνησης» είπε με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.


Μίλησε για σαμποτάζ κατά της κυβέρνησης στο ΓΛΚ. Οι θεσμοί κατέχουν ενωρίτερα τα στοιχεία που τους παρουσιάζουμε!


Μάκης Θεοφιλάτος, υπεύθυνος για την
οργάνωση  μελών του κόμματος στη Δ. Ελλάδα.
Απαντώντας στην κριτική από τα μέλη του Κόμματος, πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αργεί στην εφαρμογή του προγράμματός της, στο πλαίσιο που της επιτρέπεται από τους θεσμούς, ο ΓΓ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, που ήταν ο κύριος ομιλητής, στην αίθουσα του Ε&ΕΣ Πατρών, προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη.
Έφερε ως παράδειγμα τα συμβαίνοντα στο λογιστήριο του Κράτους, λέγοντας: Στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς έχουν νωρίτερα τα στοιχεία της υπηρεσίας, πριν τους τα παρουσιάσουμε εμείς. Είναι φανερό ότι γίνεται σαμποτάζ στο έργο της κυβέρνησης. Κι όταν προσπαθούμε να απαλλάξουμε τον Δημόσιο Τομέα από τέτοιες παθογένειες, μας λένε ότι κάνουνε κομματικό κράτος!  Αλλά τίθεται και το ερώτημα: Τι  κάνουν οι οργανώσεις στην περιοχή τους για να ενισχύσουν το έργο της κυβέρνησης;
Και τόνισε: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διαφορετικό πράγμα από την κυβέρνηση!

Από αριστερά: Μιχ. Σιδηρόπουλος, Πάνος
Ρήγας, Μάκης Θεοφυλάτος.
Από την πλευρά του ο Μάκης Θεοφιλάτος, υπεύθυνος για την οργάνωση  μελών του κόμματος στη Δ. Ελλάδα,  ως παράδειγμα δυστοκίας, που επιβάλλεται στο κυβερνητικό έργο έφερε την εξομολόγηση υπουργού, ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο της υπαλληλίας του υπουργείου του, παρά μόνον σε όσους βλέπει δίπλα του. Ούτε καν στον αποκάτω όροφο!
Και σαν επιστέγασμα  νωρίτερα μόλος του κόμματος έκρουσε τον κώδωνα για περιπτώσεις διευθυντών, που παραβαίνουν την κυβερνητική γραμμή και έφερε για παράδειγμα την εξαίρεση των βυτιοφόρων καυσίμων κάτω των τόνων, από τηνν υποχρέωση τοποθέτησης ηλεκτρονικής βάνας προς έλεγχο και παράλληλα αυτή η  βάνα δεν υπάρχει στο ελληνικό εμπόριο!    
Ξεκινώντας την ομιλία του ο Π. Ρήγας, μίλησε για την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους Πρόσφυγες, λέγοντας πως ανοίγει ένας μικρός δρόμος, για πρώτη φορά.
Η αποσύνθεση της ΕΕ πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα εάν δεν σεβαστεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο και παραμείνει το έλλειμμα Δημοκρατίας.
Η κρίση σήμερα επιτρέπει σε αντιευρωπαϊκές ενέργειες (κλείσιμο συνόρων, τρομοκρατικά χτυπήματα κλπ).
Μίλησε για τον ρόλο του ΔΝΤ, λέγοντας πως  η μάχη δεν έχει κριθεί, απέναντι στις συντηρητικές δυνάμεις, χαρακτήρισε εξωφρενικές τις αποκαλύψεις  των Βίκιλινξ για επιβολή οικονομικής ασφυξίας στη χώρα μας και καυτηρίασε την στάση της ΝΔΦ και του ΠΑΣΟΚ που παίρνουν το μέρος του Ταμείου με τον πόθο της επιβολής «αριστερής παρένθεσης», αντί να κάνουν εποικοδομητικές προτάσεις.
Κι ωστόσο ξεκαθάρισε πάλι ο ΓΓ Πάνος Ρήγας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί αναγκαία την συμμετοχή του ΔΝΤ στο Πρόγραμμα της Ελλάδας.
Τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει η αξιολόγηση της Οικονομίας και εξέφρασε την πιθανή βεβαιότητα ότι δεν θα χρειαστούν μέτρα εφόσον πάμε καλά. Πιθανολόγησε δε ότι το Β΄ εξάμηνο του 2016 θα έχουμε ανάπτυξη.
Ωστόσο επισήμανε πως στην Ιστορία της χώρας, δεν υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα όπου νεοεκλεγείσα κυβέρνηση  να έχει απέναντί της το σύνολο της αντιπολίτευσης. Κι έφερε ως παράδειγμα την εκλογή του ΠΑΣΟΚ το 1981, όπου το ΚΚΕ όχι μόνον δεν έκανε αντιπολίτευση, αλλά και σε φορείς όπως η ΓΣΕΕ συνεργάζονταν με το ΠΑΣΟΚ για την ανάληψη της Διοίκησής της.
Κι αφού δεσμεύτηκε ότι στις επιλογές διευθυντών δημ. διοικήσεων  δεν θα ακολουθήσει κομματική γραμμή, προανήγγειλε την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις άδειες των καναλιών, σε λίγες ημέρες.   
Μίλησε για το μετά την αξιολόγηση διάστημα, όπου η κυβέρνηση θα επιδιώξει να στηρίξει την ανάπτυξη σε τέσσερις άξονες και ξεκαθάρισε πως τα κονδύλια τουθ ΕΣΠΑ 2014-2020 θα διατεθούν με αναπτυξιακή μορφή  και όχι για βόλεμα ημετέρων. Κάτι που γίνονταν με το αμαρτωλό τρίγωνο Τράπεζες, οικονομικό σύστημα,ΜΜΕ.
Επίσης επανέλαβε την απόφαση της ΚΕ για διεξαγωγή Συνεδρίου τον Ιούνιο του 2016, όπου θα τεθεί υπόψη η αποτίμηση της Συμφωνίας του Ιουλίου 2015 με τους  δανειστές, η πορεία του κόμματος και της κυβέρνησης. Και κάλεσε τις «αριστερές δυνάμεις που δεν μας στήριξαν, τουλάχιστον να κάνουν προτάσεις στην κυβέρνηση», αναφερόμενος στην τακτική του Δημάρχου Πατρέων έναντι της κυβέρνησης.
«Περιμένουμε το Δήμαρχο Πατρέων», είπε με έμφαση!



Δεν υπάρχουν σχόλια: