ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

"Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία"!

Ούτε η Μεγαλόχαρη δεν τον γλυτώνει, όσα κεριά και ανάψει!

 

Αυτή είναι η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας


"Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία": αυτό απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" υπό τον τίτλο "Καραμάνος , Παππάς, και Τσίπρας Ο.Ε" που... ανακαλύπτει παραλείψεις στις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού.

"Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη. Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!" σημειώνει το γραφείο Τύπου.

"Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!" σχολιάζει με νόημα.

"ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9), αναφέρει ακόμα.

"ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας" καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: