ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ο Κ. Πελετίδης μιλά για συμμετοχή ανέργων στην πορεία!


Ο λαός της Πάτρας κατά τη δεύτερη ημέρα της πορείας, μετά τη διανυκτέρευση στο Αίγιο συμμετέχει.... δυναμικά! Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας... Οι άνεργοι είναι απόντες. Κι αν διακόσια άτομα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα συμμετοχής των Πατρινών, ε τότε ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουν στο Δήμο Πατρέων!



Και καλεί αύριο στον ΕΟΤ για γλέντι, προαναγγέλει δε άλλο γλέντι με μουσικό τριήμερο στα τέλη του Μαΐου


Συνέντευξη Τύπου με θέμα την ταρατατζούμ  πορεία κατά της κυβέρνησης, και το γλέντι που θα ακολουθήσει αύριο στον ΕΟΤ, παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας και ο Εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αντωνόπουλος.

Στη συνέντευξη του Δημάρχου μεταξύ πολλών άλλων γνωστών  και επαναλαμβανόμενων αντικυβερνητικών συνθημάτων, προσπάθησε να πείσει ότι η πορεία και συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν ήταν του ΚΚΕ, αλλά των ανέργων της Πάτρας!
Ακόμη ότι ήσαν ελάχιστοι αυτοί που μετείχαν από το Αίγιο και πέρα, αποκρύφτηκε  εντέχνως, προτάσσοντας την εκκίνηση από την πλ. Γεωργίου, που ωστόσο απόντες ήσαν οι άνεργοι που αποτελούν το 30% του εργατικού δυναμικού.

Και με αυτή την πρόφαση επισήμανε:

«Να θυμίσουμε ότι όταν πήραμε αυτή την απόφαση  πρώιμοι και όψιμοι τιμητές του συστήματος, βιάστηκαν να μας λοιδορήσουν. Μόλις 2 ημέρες πριν ξεκινήσει αυτό το ζωντανό λαϊκό ποτάμι από την Πάτρα στην Αθήνα έκαναν και πρόβλεψη ότι θα κάνουμε πορεία χωρίς ανέργους και εργαζόμενους.  Διαψεύστηκαν οικτρά γιατί αυτή η κινητοποίηση αγκαλιάστηκε από τον Πατραϊκό λαό, από τους ίδιους τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό τους κίνημα».

»Οι μεγάλοι απόντες αυτού του σημαντικού αγώνα, στο Δήμο, στη Περιφέρεια, στο κίνημα, είναι εκτεθειμένοι στο λαό της Πάτρας, γιατί στάθηκαν απέναντι από ένα δίκαιο αγώνα και στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική που γεννά φτώχεια και ανεργία».

»Στα πλαίσια αυτά παίρνουμε πρωτοβουλίες.

Αύριο συναντιόμαστε να θυμηθούμε τις μεγάλες στιγμές του αγώνα μας, σ’ ένα λαϊκό γλέντι στις 8.30μμ στην Πλάζ της Αγυιας, με όλους όσους πορευτήκαμε στο μεγάλο αγωνιστικό ποτάμι.

Ετοιμάζουμε στα τέλη Μαΐου τριήμερο εκδηλώσεων με τη συμμετοχή όλων των μουσικών, θεατρικών και χορευτικών σχημάτων που υποδέχτηκαν την πορεία αγώνα στους ενδιάμεσους σταθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: