ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δενδροφύτευση την Πέμπτη από την Κοινότητα Ακταίου



Φωτογραφία αρχείου.


Η Τοπική Κοινότητα Ακταίου σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων  προσκαλεί στη δενδροφύτευση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Απριλίου στην παραλιακή ζώνη.




Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και φορείς που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για την διατήρηση της οικολογικής κατάστασης της περιοχής.


Είναι μια προσπάθεια για την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας!



Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και οι μαθητές του  Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου  καθώς και ο Πολιτιστικός σύλλογος Ακταίου.



Η συνάντηση θα γίνει στις 9 το πρωί στο χώρο μπροστά από το εργοστάσιο τσιμέντων «ΗΡΑΚΛΗΣ».



Συνεχίζεται το κλάδεμα δένδρων από το Δήμο Πατρέων



Από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων συνεχίζονται οι εργασίες κλαδέματος δέντρων και κοπής χόρτων. 


Έτσι, σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κοπής χόρτων στην Πλατεία Ελευθερίας και έγιναν ανάλογες εργασίες στην πλατεία Αμπελοκήπων, στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Εγλυκάδας, στο Κοιμητήριο Κρήνης, στο Νότιο Πάρκο και στην παιδική χαρά Αγίου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: