ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, με τον υπ. Εργασίας



Επίσκεψη στην Καθαριότητα και το Πράσινο - Επαφές της Δημοτικής Αρχής για το θέμα της ανεργίας - Για όσους ενδιαφέρονται να περπατήσουν έως την Αθήνα - Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα 
Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, θα συναντηθεί αύριο Τρίτη, στις 2.30 μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας με τον αρμόδιο Υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η αντιπροσωπεία, θα δώσει στον υπουργό την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε Δήμο Πατρέων, Δημόσια Νοσοκομεία και Εκπαίδευση, καθώς επίσης προσλήψεις εργαζομένων για την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης.
Επίσης θα ζητήσει την άμεση λήψη μέτρων προστασίας και ανακούφισης των ανέργων και των οικογενειών τους.

Επίσκεψη στην Καθαριότητα και το Πράσινο
Αύριο Τρίτη 8 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παύλο Στάμο, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες των τομέων Καθαριότητας και Πρασίνου.
Ταυτόχρονα, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, θα συμμετέχει στη συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, για να τιμήσει μαζί με τους εργάτες και τις εργάτριες της πόλης, μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του Παγκόσμιου Εργατικού Κινήματος.
Την απεργία των εργατριών της Νέας Υόρκης το 1857, γιατί έθεσε στην ημερήσια διάταξη, το αίτημα για ισότιμα δικαιώματα ανδρών και γυναικών, στην εργασία, την μόρφωση, την κοινωνική ζωή.

Επαφές της Δημοτικής Αρχής για το θέμα της ανεργίας
Νέες συναντήσεις είχε σήμερα η δημοτική Αρχή, με εκπροσώπους δήμων, για την οργάνωση της πορείας αγώνα (Πάτρα – Αθήνα ) για την ανεργία, στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν διαδοχικά τους Δήμους Αθηναίων, Ασπροπύργου και Σικυωνίων (Κιάτου), όπου έθεσαν υπ΄ όψιν των συνομιλητών τους, το διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης.
Από την πλευρά τους, τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου, όσο και ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, αλλά και οι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστάσιος Λεονάρδος και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Νανόπουλος, δήλωσαν πως θα στηρίξουν την πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων και θα την ενισχύσουν με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Μπρούλιας, τόνισε πως ο Δήμος της πρωτεύουσας θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.
Οι προγραμματισμένες συναντήσεις της δημοτικής Αρχής, θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη με τους Δημάρχους των Μεγάρων και της Ελευσίνας.

Για όσους ενδιαφέρονται να περπατήσουν έως την Αθήνα
Ενόψει της πορείας που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή Πάτρας, για το πρόβλημα της ανεργίας στην πόλη μας και διεκδίκησης μέτρα προστασίας των ανέργων, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πως θα λειτουργήσει τηλεφωνική γραμμή για δήλωση συμμετοχής στην πορεία
* 15190 από σταθερό
* 2613610334 από σταθερό και κινητό
Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν από αύριο 8 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου από τις 8.30 π.μ. έως 2.00 μ.μ.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e-mail με τη δήλωση συμμετοχής τους στη διεύθυνση poreiaanergia@gmail.com.

Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Πατρέων
Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα θα βρίσκεται σήμερα 07/03 ο Δήμος Πατρέων με 24ωρη επιφυλακή προσωπικού, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους σύμφωνα με το υπ. αριθμ. : 1730/06.03.2016 Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Γ.Γ.Π.Π.
Το Προσωπικό του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, και των Διευθύνσεων Καθαριότητας & Μηχανολογικού Εξοπλισμού , Περιβάλλοντος Ενέργειας & Πρασίνου , Δ/νση Αρχιτεκτονικού Έργου – Η/Μ , Δ/νση Έργων Υποδομής , ΔΕΥΑΠ , Δ/νση Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού
Σχεδιασμού & Δόμησης , Τμήμα Διαχείρισης υλικού, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση όποιον προβλημάτων δημιουργηθούν από την αναμενόμενη κακοκαιρία σε άμεση και στενή συνεργασία με την Π.Υ & Περιφέρεια.
Ο Δήμος Πατρέων συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και:
• Βεβαιωθείτε ότι τα φρεάτια έξω από το σπίτι σας δεν είναι φραγμένα.
• Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές των σπιτιών λειτουργούν κανονικά.
• Περιοριστείτε στις αναγκαίες μετακινήσεις.
• Αποφύγετε την εργασία και την παραμονή σε υπόγειους χώρους, εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ
• Εγκαταλείψτε υπόγειους χώρους και μετακινηθείτε σε ασφαλές υψηλό σημείο.
• Μη διασχίζετε χειμάρρους πεζή ή με το αυτοκίνητο σας.
• Εγκαταλείψτε το αυτοκίνητό σας αν ακινητοποιήθηκε και ενδέχεται να παρασυρθεί ή να πλημμυρίσει.
• Μείνετε μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια.
• Μην πλησιάζετε σε περιοχές, όπου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.
Σε περίπτωση κινδύνου, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 – 112 . Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: