ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Μετά τριήμερο ξύπνησε ο Κυριακούλης και καταγγέλλει!




Κυβέρνηση: Η "εθνική γραμμή" του Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί σε φτηνή μικροπολιτική


«Ο κ. Μητσοτάκης έχει προφανώς μετανιώσει για την συναινετική του στάση στην σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών», σχολιάζει η κυβέρνηση.


Όπως σημειώνει, πρώτα, στην διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου, έσπευσε να καταγγείλει ένα προσχέδιο. Έπειτα, ο εκπρόσωπος του κόμματός του επιχείρησε να υπονομεύσει από τα κοινωνικά μέσα την εθνική προσπάθεια διαπραγμάτευσης. Τώρα, μετά από τρείς ημέρες σιωπής από το πέρας της Συνόδου, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί για μικροπολιτικούς λόγους την ανάρτηση του Ντόναλντ Τουσκ, χωρίς καν να έχει ζητήσει, ως όφειλε, οποιαδήποτε ενημέρωση από την κυβέρνηση.

«Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής προσπάθειας για μια αποτελεσματική και ανθρωπιστική πολιτική διαχείρισης του προσφυγικού, η "εθνική γραμμή" του κ. Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί ήδη σε φτηνή μικροπολιτική, προφανώς υπό την ομηρεία των ακροδεξιών του κόμματός του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: