ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Με επισημότητα σήμερα η κατάθεση στεφανιών


Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος στον ανδριάντα τυ ΠΠ Γερμανού στα Ψηλαλώνια Πατρών.


Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Παλιγγενεσίας στην Πάτρα, σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία - Φωτογραφίες από το 29ο Νηπιαγωγείο


Στην πλ. Αγίου Γεωργίου.
Στο πλαίσιο του εθνικού εορτασμού της Παλιγγενεσίας, σήμερα στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων του στρατοπέδου του ΚΕΤχ από μαθητές και μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Πατρών, αλλά και στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης από αντιπροσωπείες φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών. 
Ακολούθησε ανάγνωση του όρκου Αγωνιστών 1821 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου από μαθήτρια του Γυμνασίου Καστριτσίου. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έγιναν σε Πύργο και Μεσολόγγι.
Παράλληλα και στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία πραγματοποιήθηκαν ανάλογες εκδηλώσεις.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από την κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, αφού ακόμη δεν αξιώθηκε δημοτική αρχή των Πατρινών να αναγείρει  ένα μνημείο για τους αγωνιστές της Αντίστασης, και χρησιμοποιείται αυτών του Αγνώστου, καθώς στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, από τον αντιδήμαρχο Παιδείας.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 29ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 







 





Δεν υπάρχουν σχόλια: