ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Πολεμικές αποζημιώσεις, εθνική περιουσία της χώρας μας



Βαρδής Β. Βαρδινογιάννης
Ιστορικός της Εθνικής Αντίστασης
τ. Πρόεδρος ΕΔΙΑ
 
Στις 23 Φεβρουαρίου, σε σημαντική συγκέντρωση στην Παλαιά Βουλή, αναδείχθηκε σοβαρή διαφορά για τις επανορθώσεις.

Ο ομιλητής Βαρδής Β. Βαρδινογιάννης, στέλεχος της νόμιμης και της παράνομης ΕΠΟΝ, ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους η αξίωση για εξόφληση των επανορθώσεων αποτελεί εθνική περιουσία της χώρας μας.


Άσκησε κριτική σ' αυτούς που κυβέρνησαν μετά τον πόλεμο, γερμανόφοβους και γερμανόφιλους, διότι με τις επανορθώσεις αυτές θα μπορούσαν να καλύψουν και τα εξωτερικά δάνεια και να οργανώσουν την οικονομική ανάπτυξη. Δεν το έπραξαν μέχρι σήμερα.

Το ζήτημα ετέθη και κανένας πλέον δεν μπορεί να το αγνοήσει. Δεν μπορεί κανείς να απλώνει το χέρι για βοήθεια σ' αυτούς που μας χρωστάνε πολλαπλάσια.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες, για να εμπιστευτούμε τη σημερινή Γερμανία, πρέπει αυτή να εξοφλήσει σε όλους τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: