ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ν. Παππάς: Ο λαός μας υπήρξε πάντα πρωτοπόρος



 

 

Γ. Δραγασάκης: Ο αγώνας για ελευθερία, ενάντια σε ανισότητες - Ν. Βούτσης: Ανάγκη να γιγαντωθεί το κίνημα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης

 
Ο λαός μας υπήρξε παράδειγμα θυσίας και τώρα δίνει παράδειγμα ανθρωπιάς και εμπνέει παγκόσμια την αλληλεγγύη στους λαούς που υποφέρουν, τόνισε από την Τρίπολη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης, αφού λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε παρέλαση πολιτικών τμημάτων, σημείωσε: «Ο λαός μας υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στους αγώνες της ανθρωπότητας ενάντια στην τυραννία, την καταπίεση, υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στους αγώνες για την ελευθερία. Με αυτές τις ακλόνητες παραδόσεις πορεύτηκε και θα συνεχίσει να πορεύεται και στο μέλλον», προσθέτοντας ότι «έδωσε παράδειγμα αγώνων, παράδειγμα θυσίας όπως και τώρα δίνει παράδειγμα ανθρωπιάς και εμπνέει παγκόσμια την αλληλεγγύη στον κόσμο και στους λαούς που υποφέρουν στην γειτονιά μας». 

Επιπλέον ο Ν. Παππάς έδωσε τα συγχαρητήριά του στα στρατιωτικά τμήματα που παρέλασαν και τόνισε: «Να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον και μπορούμε να πάμε καλύτερα».
 

Γ. Δραγασάκης: Ο αγώνας για ελευθερία, ενάντια σε ανισότητες



«Ο αγώνας για την ελευθερία διαχρονικά είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, με την οποία κορυφώθηκαν οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Γ. Δραγασάκης ανέφερε στο μήνυμά του: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για ειρήνη με όσους αγωνίζονται στη Συρία, στη Μ. Ανατολή και παντού για να μην δημιουργούνται νέες προσφυγικές ροές και νέοι πρόσφυγες. Σήμερα ο αγώνας για την ελευθερία είναι αγώνας για την αλληλεγγύη για την ελευθερία από την φτώχεια, την ανέχεια, ενάντια στις ανισότητες και τις αδικίες είναι διαρκής αγώνας για τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο».



Ν. Βούτσης: Ανάγκη να γιγαντωθεί το κίνημα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης

«Με την εξαιρετική παρέλαση σήμερα των Ενόπλων Δυνάμεων και με την παρουσία του λαού μας σε όλη τη χώρα τιμώνται, όπως και κάθε μέρα, οι διαχρονικοί αγώνες του λαού για ανεξαρτησία, ελευθερία, ειρήνη. 

Αυτοί οι αγώνες σήμερα συναντώνται με την ανάγκη, έτσι ώστε σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, να γιγαντωθεί το κίνημα του ανθρωπισμού, το κίνημα της αλληλεγγύης, το κίνημα για ειρήνη σε όλον τον κόσμο, και βέβαια, για κοινωνική δικαιοσύνη στην χώρα μας. 

Τιμάμε αυτούς, οι οποίοι αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα εδώ» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: