ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Λάσπη και η νέα προσπάθεια του Ψυχαρικού "Βήματος"



Πάντως μία σειρά από σάιτ, που βρέθηκαν στον κυκλώνα του "Βήματος" διαψεύδουν ότι έχουν ωφεληθεί με κρατική διαφήμιση, κάτι που συνάγεται και από την προαναφερόμενη ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ.

 

«Η λίστα που εμφανίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.vima.gr με τίτλο "66 sites με 170.000 ευρώ τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ" ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα»


Εντυπώσεις εναντίον της κυβέρνησης επιχειρεί να δημιουργήσει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του "Βήματος", με τίτλο «66 sites με 170.000 ευρώ τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ», το οποίο αντλεί στοιχεία από προσωπικές σημειώσεις του κατηγορούμενου για εκβίαση Π. Μαυρίκου και από αναξιόπιστα έγγραφα, όπως λίστα δήθεν "ευνοούμενων" sites από διαφημιστικά κονδύλια της ΕΥΔΑΠ, χωρίς διακριτικά στοιχεία, αλλά με τίτλο «Πλάνο 2015». Τα «στοιχεία» συνέλεξε ο υπογράφων "ειδικός συνεργάτης" από τη δικογραφία του κατηγορούμενου Μαυρίκου. Το δημοσίευμα δημιούργησε σύγχυση, αλλά και αγανάκτηση σε πολλές ιστοσελίδες, καθώς οι φερόμενοι ως επωφελούμενοι δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ διαφήμιση από την ΕΥΔΑΠ το 2015.

Παράλληλα η ΕΥΔΑΠ  διαψεύδοντας "Το Βήμα" αναφέρει ότι: «Η λίστα που εμφανίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.vima.gr με τίτλο "66 sites με 170.000 ευρώ τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ" ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα».

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι στο συγκρότημα του ΔΟΛ έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τις αποκαλύψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσπάθειες του Διευθυντή Σταύρου Ψυχάρη, να αποκτήσει επαφή με τον Αλ. Τσίπρα και να διαγράψει τα χρέη του συγκροτήματος και επιπροσθέτως αυτά του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ενώ πια, μετά την εισαγγελική παραγγελία σε βάρος του Στ. Ψυχάρη  τα περιθώρια στενεύουν κια το επόμενο στάδιο είναι ο εγκλεισμός του. Κι αυτό διότι ο αθέμιτος δανεισμός του οποίου επωφελήθηκε επισύρει και ποινική ευθύνη!

Πάντως μία σειρά από σάιτ, που βρέθηκαν στον κυκλώνα του "Βήματος" διαψεύδουν ότι έχουν ωφεληθεί με κρατική διαφήμιση, κάτι που συνάγεται και από την προαναφερόμενη ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: