ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Πατρέων: "Σας στέλνουμε στον Καιάδα"

Το "ευχαριστώ" του Γεράσιμου Φεσσιάν για τους κάδους στις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ  Ενώ ο Δήμος κοιτάζει ...αλλού
Η φωτογραφία είναι από το fb του τ. δημοτικού συμβούλου Γεράσιμου Φεσσιάν.


Ο τ. δημοτικός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν, διαμαρτύρεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, για την έλλειψη σεβασμού προς τα ΑΜεΑ


Με ένα σαρκαστικό σχόλιο τριών αράδων στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό στο fb ο τ. δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Γεράσιμος Φεσσιάν, "καρφώνει" τους "αυτοκινητάνθρωπους" της Πάτρας (σ.σ.: κάτι σαν τους Κένταυρους της αρχαιότητας)  αλλά και τους κοιμώμενους τον ύπνο του... δικαίου, έχοντες την υπευθυνότητα τήρησης της τάξης, υπευθύνους του Δήμου Πατρέων, που δεν αντιδρούν στο κατάντημα της πόλης από το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα, ακόμη και σε θέσεις χαρακτηρισμένες ως ανήκοντες σε άτομα με ειδικές ανάγκες.  

Στην προκειμένη περίπτωση, δήμος και αναίσθητοι δημότες έστειλαν το μήνυμα προς τα ΑΜεΑ: "Σας στέλνουμε στα σκουπίδια". Φυσικά θα μπορούσαν να το πουν και σπαρτιάτικα: "Σας στέλνουμε στον Καιάδα"!  

Γιαυτό και ο συμπαθής Γ. Φεσσιάν, γράφει:



"Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους δημότες, που τοποθετούν τους κάδους μέσα στην θέση στάθμευσης για ΑΜεΑ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου στον Δήμο, που δεν κάνουν τίποτα γι αυτό"!


Αχ καημένε Γεράσιμε Φεσσιάν, ξέχασες; Ο κ. Πελετίδης δεν ήταν που είπε παρκάρετε όπου θέλετε; Ε, υπάρχουν και τα γαϊδούρια, που δεν θέλουν να ξέρουν τι σημαίνει ΑΜεΑ! Και δεν φαντάζονται ότι μπορεί αύριο να είναι και αυτοί, στη θέση των ΑΜεΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: