ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

29 κάτοικοι του Γραμματικού στο εδώλιο για δενδροφύτευση που έκαναν σε καμένη περιοχή!

 
Φωτογραφία αρχείου.
ίκοσι εννέα κάτοικοι του Γραμματικού παραπέμπονται σε δίκη κατηγορούμενοι για διάφορα αδικήματα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγιναν στις 22/11/2009, επειδή συμμετείχαν σε δενδροφύτευση, σε καμένη περιοχή στο Μαύρο Βουνό, μετά από απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της τότε Κοινότητας Γραμματικού και με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κοινότητας".
Λόγια τα παραπάνω από τον Κυριάκο Γκίκα που διαμένει στο Λονδίνο κια εγκαλεί τον Δήμο Μαραθώνα πως αφήνει χωρίς νομική κάλυψη τους παρεμπόμενους στο δικαστήριο 29 κάτοικους για... αδίκημα δενδροφύτευσης σε καμένη περιοχή το 2011. Στην ανακοίνωση του Κυριάκου Γκίκα, αναφέρονται ακόμη και τα παρακάτω:
"Η δίωξη αυτή δεν είναι τυχαία και έρχεται να προστεθεί στις διώξεις που ασκούνται συστηματικά από την κυβέρνηση σε όσους αντιστέκονται στην καταστροφή του τόπου τους και της ζωής τους.

Η δίωξη αυτή δεν γίνεται κατά των συγκεκριμένων συμπολιτών μας, αλλά εναντίον όλων μας , για να μας εκφοβίσει να εγκαταλείψουμε τον αγώνα που τόσα χρόνια κάνουμε ενάντια στον παράνομο και καταστροφικό ΧΥΤΑ.

Γιʼ αυτό πρέπει όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την άδικη και συκοφαντική επίθεση και να μην επιτρέψουμε να καταδικαστεί στα πρόσωπα των συμπολιτών μας , το δίκαιο του αγώνα μας. Να σταθούμε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε ηθικά και οικονομικά.

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 19-3-2013, ο Δήμος αποφάσισε ότι αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα της δίκης και οι συμπολίτες μας κινδυνεύουν, και λόγω της οικονομικής κατάστασης, να βρεθούν χωρίς υπεράσπιση στο δικαστήριο.
 
Η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ, σʼ αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζούμε όλοι μας , συγκεντρώνει χρήματα για την υπεράσπισή όλων των συμπολιτών μας που κατηγορούνται και καλεί το κ .Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μαραθώνα να συμβάλλουν πρώτοι σʼ αυτήν την πρωτοβουλία, στηρίζοντάς την έμπρακτα, συμμετέχοντας οικονομικά, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Αν κάποιος από τους κατηγορούμενους συμπολίτες μας μπορεί να καλύψει τα έξοδα της δίκης, ας παραιτηθεί υπέρ των υπολοίπων.

Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, όπου και όπως χρειαστεί.
Κανένας μόνος του σʼ αυτόν τον αγώνα.
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: