ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν !

Διευκρινιστικός όσον αφορά την στάση του κόμματος απέναντι στους διαχειριστές του ΤΑΙΠΕΔ.
ε αυτή τη χώρα κανείς δεν έχει ασυλία. Όσοι νομίζουν πως έχουν ασυλία είναι γελασμένοι". Αυτή η αποστροφή του Αλ. Τσίπρα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το όργιο αδιαφάνειας και αυθαιρεσίας στο ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να πουληθούν "τα πάντα, όσο-όσο, άμεσα", αναδεικνύει ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό τού πώς γίνονται οι δουλειές επί Μνημονίου:

Αναδεικνύει σε πόσο μεγάλο βαθμό κρίσιμοι θεσμοί λειτουργούν αυτονομημένοι. Αυτονομημένοι από τους νόμους και τον δημοκρατικό έλεγχο, όχι βέβαια από τους εντολείς τους, που κατά περίπτωση είναι ο υπουργός Οικονομικών ή και η τρόικα απευθείας. Από αυτούς έχουν όλη την προστασία που μπορεί να τους παρασχεθεί.

Το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι η μόνη περίπτωση, δεν είναι άλλη μια "ελληνική ιδιαιτερότητα". Να θυμηθούμε τις βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και την άσκηση δίωξης σε βάρος του με κακουργηματικές κατηγορίες. Και στην περίπτωση της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και στην περίπτωση του ΤΑΙΠΕΔ, οι καταγγέλλοντες δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του "στείρου καταγγελτισμού", αλλά άνθρωποι που συμμετείχαν στα Δ.Σ. των οργάνων αυτών και είτε ξωπετάχτηκαν γιατί έκαναν δυσάρεστες ερωτήσεις είτε απηύδησαν και έφυγαν λέγοντας ότι με αυτά που γίνονται εδώ μέσα θα πάμε φυλακή.

Σοβαρές καταγγελίες υπάρχουν και για τον ρόλο που έχει παίξει ο διοικητής της Tράπεζας της Ελλάδος σε κρίσιμες περιόδους. Κοινό χαρακτηριστικό όλων όσοι εκ του ρόλου που τους έχει ανατεθεί τσαλαβουτούν στον βόρβορο της υλοποίησης του Μνημονίου, ακόμη και των τραπεζιτών, είναι το ότι αιτούνται και επιτυγχάνουν προκαταβολική "αμνήστευση" διά νόμου.

Ε, λοιπόν, αυτά που ήξεραν, να τα αφήσουν, ήταν το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα και γι' αυτούς που θέλουν να πουλήσουν το σύμπαν για 9 δισ. και για όποιον άλλον χαντακώνει το παρόν και το μέλλον της χώρας.

(Πηγή www.avgi.gr)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: