ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

«Καπούτ» από τα καθήκοντά της η ρατσίστρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρίπολης

Τα Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου μέλη της ΧΑ έκαναν επιδρομή νυκερινή με την ανοχή της Διοικήτριας!

Με την ανοχή της εισέβαλαν στο ίδρυμα οι ναζί της ΧΑ και την επομένη έδωσε συνέντευξη μαζί τους
Παύθηκε από τα καθήκοντα της, με εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σουρούνη. Η Ε. Σουρούνη την περασμένη Τετάρτη επέτρεψε σε μέλη της ΧΑ να εισέλθουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα αλλοδαπών εργαζομένων. Στη συνεχεία μάλιστα έκανε δηλώσεις από κοινού με εκπρόσωπο της ΧΑ, λέγοντας ότι οι δυο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, ο οποίος αντέδρασε έντονα στα όσα είπε η κ. Ελένη Σιουρούνη και ανακοίνωσε την παύση της από τα καθήκοντα της διοικήτριας. 


Υπό την... "σκέπη" της διοικήτριας

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, δεκάδες μέλη της ΧΑ πραγματοποίησαν έφοδο στο Παναρκαδικό νοσοκομείο στην Τρίπολη τα ξημερώματα της Τετάρτης επιχειρώντας να εντοπίσουν αλλοδαπές γυναίκες που εργάζονται ως αποκλειστικές νοσοκόμες, οι οποίες εργάζονταν παράνομα.
Αποτέλεσμα ήταν να εκδιώξουν δια της βίας τέσσερις γυναίκες, όμως αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η έφοδος και όσα ακολούθησαν έγιναν εν γνώσει της διοικήτρια του νοσοκομείου, η οποία το επόμενο πρωί έδωσε κοινή συνέντευξή Τύπου με τα μέλη της ΧΑ και δήλωσε αδιαφορώντας για τις δικές τις ενέργειες αλλά και εκείνες των μελών της Χ.Α:

"Έγινε ένας πολύ ωραίος και σωστός διάλογος με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Ο δρόμος μας είναι κοινός. Συμφωνούμε στο γεγονός ότι δεν μπορούν να εργάζονται στα νοσοκομεία άνθρωποι, οι οποίοι πληρώνονται παράνομα".


Μάλιστα η κ. Ελένη Σιουρούνη έγινε ακόμη πιο προκλητική όταν δήλωσε πως έχει κοινούς στόχους με τη ΧΑ, λέγοντας: "Οι στόχοι μας είναι κοινοί και από την πλευρά του νοσοκομείου και από την πλευρά της ΧΑ. Είπαμε κάποια πράγματα, θα δούμε πως μπορούμε και τον έλεγχο να τον κάνουμε και να περιορίσουμε αυτό το πρόβλημα και να μην παρανομήσουμε και εμείς. Από τη στιγμή που δεν μας δίνει το δικαίωμα ο νόμος εμείς σαν διοικητικοί ή νοσηλευτικοί υπάλληλοι να ελέγχουμε τα χαρτιά του καθενός που βρίσκεται δίπλα στον ασθενή".

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, επιτέθηκε κατά της διοικήτρια και σε ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων: "Παρακολουθώντας την εν λόγω συνέντευξη, αυτό που αντιλαμβάνεται ο μέσος και ψύχραιμος πολίτης, είναι μια ομολογία αποτυχίας της παρούσας διοίκησης του νοσοκομείου. Η οποία ψάχνει εξωθεσμικούς 'βοηθούς' εκπλήρωσης των καθηκόντων της και επιβραβεύει δημόσια την αυτοδικία, σε μια περίοδο, κατά την οποία ο δημόσιος λόγος, εκφερόμενος από τους δημόσιους αξιωματούχους, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός".

Η ΧΑ σε ρόλο σερίφη!

Τα στελέχη της ΧΑ παραδέχονται ότι πήγαν στο νοσοκομείο λέγοντας πως το έκαναν για να λειτουργήσουν οι Αρχές καλύτερα. Μάλιστα ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, Χ.Α. Νίκος Σκάντζος, δήλωσε: "Πήγαμε γυρίσαμε στις κλινικές κάναμε διάλογο με τις νοσηλεύτριες, μιλήσαμε με αλλοδαπές, αποχώρησαν και ουδείς τους είπε τι κάνετε εδώ. Αν δεν υπάρχει Κράτος κάποιος πρέπει να το τσιγκλίσει".

Με ανακοίνωσή της η ΧΑ αναφέρεται στο θέμα και τονίζει: "Είναι θλιβερό ένα κράτος που ανέχεται την παρανομία, από αλλοδαπούς μέχρι φακελάκια, στα δημόσια νοσοκομεία να στοχοποιεί ανθρώπους που "τόλμησαν" να μιλήσουν με εκπροσώπους εκλεγμένου κόμματος. Η ΧΑ θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα και με το θεσμικό της ρόλο θα αγωνιστεί για την επίλυση όλων των προβλημάτων της χώρας".

2 σχόλια:

Kαντριανιώτης είπε...

Το ξήλωμα της χρυσαβγήτισας διοικητού,δεν έγινε γιατι δέχθηκε και συνεργάσθηκε με τους ναζιστές μαχαιροβγάλτες.Έγινε γιατί η υπόθεση πήρε δημοσιότητα,και με αυτόν τον τρόπο απεκαλύφθει η στενή συνεργασία της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού,με την φασιστική συμμορία.Δηλαδή ακολουθούμε την ακροδεξιά ναζιστική ατζέντα,αλλά μην το κάνουμε και βούκινο.

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς ότι τα ψαχτήρια οι δημοσιογράφοι είναι εμπόδιο στα ΣΧΈΔΙΆ ΤΟΥς. Εδώ όμως έχουμε θράσος της Διευθύντριας.