ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνουν οι κλοπές δημοτικών ηλεκτρικών καλωδίων στην Πάτρα

Φωτογραφία Αρχείου.


Το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων ξέμεινε από υλικά
Οι κλοπές ηλεκτρικών καλωδίων στην Πάτρα συνεχίζονται αμείωτα. Ο Δήμος Πατρέων ξέμεινε από καλώδια. Τα άτομα που τις επιχειρούν έχουν εντοπιστεί στο σύνολό τους και ελπίζεται πως ίσως τεθούν αυτές υπό έλεγχο. Πρόσφατο κρούσμα στο στρατόπεδο Ρηγανόκαμπου της πόλης μαρτυρεί τη θρασύτητα των δραστών. Ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι οι σχάρες στο πρώην κάμπιγκ Αγυιάς είναι κλεμμένες σχεδόν όλες και στις χάσκουσες τρύπες έχουν τοποθετηθεί σημαδούρες, για αποφυγή ατυχήματος.
  Επίσης με αφορμή τη σύλληψη πέντε ατόμων το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, οι οποίοι έκλεβαν καλώδια ηλεκτροδότησης του Δήμου Πατρέων μήκους 120 μ. και αξίας χιλίων ευρώ, το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου, απέστειλε έγγραφο στον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αυτεπιστασίας, Γιώργο Σιγαλό, με το οποίο τον ενημερώνει, ότι οι κλοπές, από το υπόγειο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού συνεχίζονται και μάλιστα η τελευταία κλοπή, για την οποία κατηγορούνται και οι δράστες που συνελήφθησαν, αφορά την αξία που προαναφέρθηκε, από το υπόγειο δίκτυο της συνοικίας Παραλίας,
Για το συμβάν κατέθεσε στην Αστυνομία, ο υπεύθυνος του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού, ενώ στο συγκεκριμένο έγγραφο προς τον αντιδήμαρχο, επισημαίνονται τα εξής: «Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και οι ζημιές που προκαλούνται είναι πολυδάπανες. Στις αποθήκες μας πλέον δεν υπάρχουν καλώδια, για να αποκατασταθεί εκ νέου το δίκτυο».
Ο Γ. Σιγαλός, τονίζει ότι εδώ και δύο χρόνια, μετά τον «Καλλικράτη» δηλαδή, για να προμηθευτεί υλικό ο Δήμος, πρέπει να περάσει από το ενιαίο πρόγραμμα προμηθειών, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στην προμήθεια καλωδίων χαλκού. Η κατάσταση δε, επιδεινώνεται, με τα καθημερινά σχεδόν, κρούσματα κλοπών.
Ο Γ. Σιγαλός, καλεί και τους δημότες, όταν αντιλαμβάνονται τέτοια γεγονότα, να ειδοποιούν την Αστυνομία απευθείας ή το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού (τηλ. 2610 362141). Άλλωστε και η πρόσφατη σύλληψη των πέντε ατόμων, έγινε μετά από τηλεφώνημα που έκανε δημότης στην συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς και στην Αστυνομία, όταν αντιλήφθηκε, τι ακριβώς γινόταν στη γειτονιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: