ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Απάντηση Παν. Παπαγιαβή στα περί συμμετοχής του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Παπαγιαβής, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων



Εκ μέρους του δημοτικού συμβούλου Πατρέων Παναγιώτη Παπαγιαβή σε απάντηση της ανάρτησης του ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU με τίτλο: «Απεκλείσθη από τις ψηφοφορίες της Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ...» στις 2-12-12, για την συμμετοχή  του στην πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του φορέα, εκ μέρους της «Νέας Κοινωνίας – Αλληλεγγύη» εστάλη από τον Παν. Παπαγιαβή με ηλεκτρονική ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου, η παρακάτω επιστολή.
Το blog την εντόπισε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σήμερα και σπεύδει να τη δημοσιεύσει αυτούσια ως έχει υποχρέωση:
 «Δεν επιθυμώ να εισέλθω στα σχόλια σας  (το σχόλιο είναι ελεύθερο)  αλλά να επισημάνω μερικά γεγονότα για τα οποία πιθανόν να μην είναι ενήμερος ο συντάκτης.
1.   Συμμετείχα στην τελευταία συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με δικαίωμα λόγου (δεν έκανα χρήση), ως αριστίδην μέλος από την συνιστώσα «ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με άλλα τρία πρόσωπα (στην συνιστώσα αυτή συμμετέχει ο κ. Στάθης Παναγούλης).
2.  Η συμμετοχή μου στην συνδιάσκεψη είχε γίνει ομόφωνα δεκτή από την οργανωτική επιτροπή. Την Πέμπτη 29/11/12 εγένετο ένσταση από την επιτροπή Πάτρας για την συμμετοχή μου ως μη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Η γραμματεία της οργανωτικής επιτροπής υπό τον κ. Δρίτσα απέρριψε ΟΜΟΦΩΝΑ την ένσταση.
3. Στην συνδιάσκεψη συμμετείχαν και άλλα πρόσωπα ως αριστίδην μέλη χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
4.  Η κεντρική επιτροπή που εξελέγη στην τελευταία συνδιάσκεψη με βασικό σκοπό την οργάνωση συνεδρίου ενιαίου κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, αποτελείται από τα εκλεγμένα μέλη και από αριστίδην μέλη από τις συνιστώσες.
5. Τα αριστίδην μέλη της κεντρικής επιτροπής ήταν δηλωμένα εκ των προτέρων το Σάββατο 1/12/12. ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΕΘΥΜΗΣΑ, επαναλαμβάνω ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑ από την συνιστώσα «ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για μέλος της κεντρικής επιτροπής. Από την ως άνω συνιστώσα προτάθηκε και έγινε δεκτός ο      κ. Χαλαζίας.
6.  Δεν συμμετείχα σε ψηφοφορίες προσώπων. Στην συνδιάσκεψη ανακοινώθηκε και το αυτονόητο. Για την εκλογή προσώπων θα ψήφιζαν μόνο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου και να μην ανακοινώνετο δεν είχα σκοπό να ψηφίσω. Η απλή λογική και η δημοκρατική μου συνείδηση λέει ότι δεν πρέπει να ψηφίζεις, και μάλιστα για πρόσωπα, όταν δεν είσαι μέλος.(οποιοδήποτε σώμα είναι αυτό: Κόμμα, Σύλλογος , Οργάνωση κλπ.)
7.   Οι σχέσεις μου με τον κ. Στάθη Παναγούλη και την οικογένεια είναι πάρα πολύ στενές (είναι γνωστό στην ΠΑΤΡΑ αυτό), αδελφικές θα τολμούσα να πω και σφυρηλατημένες από άλλες εποχές και είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα.
                  
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΒΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: