ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλη-Φρούριο θα θυμίζει η Θεσσαλονίκη αύριο εν όψει της ΔΕΘ

Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβήμ (από την ΑΥΓΗ).

Πάνω από πέντε χιλ. αστυνομικοί θα καταφθάσουν εκεί για προστασία Σαμαρά
Πόλη-φρούριο θα θυμίζει η Θεσσαλονίκη για τις επόμενες τρεις ημέρες, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης, που ξεκινά αύριο Σάββατο απόγευμα στις 6 με την απουσία του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος αυτή την ώρα θα επιστρέφει αεροπορικώς στην Αθήνα αφού θα έχει παραστεί το πρωί για μία ώρα στη Θεσσαλονίκη, απουσιάζοντας από την καθιερωμένη εδώ και 70 χρόνια συνέντευξη που δίνει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός για να παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα.
 Συνολικά, στη συμπρωτεύουσα θα βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, οι οποίοι θα φθάσουν στην πόλη από όλη τη χώρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Ζούγκλα.gr (ρεπορτάζ Μάριος Μπουμπής)  από την Αθήνα αναχώρησαν σήμερα το πρωί 33 διμοιρίες ανδρών των ΜΑΤ, αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ της Άμεσης Δράσης, περίπου 600 αστυνομικοί των υπηρεσιών ασφαλείας από την Ασφάλεια Αττικής και κυρίως από την Αντιτρομοκρατική και την Κρατική Ασφάλεια.
        Παράλληλα, στην πόλη θα μεταβεί -όπως συνηθίζεται- και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος κ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος, που θεωρητικά θα έχει το γενικό πρόσταγμα. Με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης να βρίσκονται προ των πυλών, οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΘ αναμένονται τουλάχιστον δυναμικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: