ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πατριωτικό και δημοκρατικό προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ από τη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία Αρχείου, από την κατάργηση του νόμου Διαμαντοπούλου.


Ο Αλ. Τσίπρας απόψε θα αναφέρει συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης του προγράμματος ανασυγκρότησης
Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στις 7.30 απόψε στη ΔΕΘ. Πρόγραμμα κυβέρνησης εν αναμονή για να αλλάξει σελίδα η χώρα παρουσιάζει σήμερα και αύριο ο επικεφαλής της ριζοσπαστικής Αριστεράς. (Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας Τσίπρα διαβάστε στην ΑΥΓΗ της Κυριακής αύριο). Απευθείας μετάδοση της συνέντευξης από τη ΝΕΤ σήμερα το απόγευμα στις 7.30 στο Βελλίδειο.
Με μια σύντομη περιγραφή της δραματικής κατάστασης της οικονομίας και με την επισήμανση ότι τα μέτρα Σαμαρά έρχονται για να αποτελειώσουν ό,τι έχει μείνει όρθιο στην ελληνική κοινωνία, θα περάσει στο κύριο μέρος της ομιλίας του:
Τους στόχους, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους, που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης -αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής και για την επόμενη μέτρα για τη χώρα. Δίνοντας χαρακτήρα... κυβέρνησης εν αναμονή στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, επιδίωξή του είναι να δείξει ότι είναι ρεαλιστικό, συνεκτικό και άμεσα εφαρμόσιμο, ένα πακέτο θέσεων το οποίο συμπυκνώνει τους όρους για την παραγωγική ανασυγκρότηση και δίνει απαντήσεις στο... προαιώνιο ερώτημα «πού θα βρείτε τα λεφτά».
Στην κεντρική του ομιλία λοιπόν, απόψε στο Βελλίδειο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα αναφέρει συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης του προγράμματος ανασυγκρότησης και άμεσα υλοποιήσιμες μεταρρυθμίσεις προσανατολισμένες στην αύξηση των δημοσίων εσόδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: