ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Γραφείο Σαμαρά: Προτιμώνται Μεσσήνιοι και πρώην αποτυχημένοι της ΠΟΛ.ΑΝ.

Από την προεκλογική επίσκεψη Σαμαρά στην Καλαμάτα. Σήμερα εξοφλεί υποχρεώσεις.


Δεν αντικαθίσταται μόνον
ο Δημ. Κατσικόπουλος της 6ης ΥΠΕ!
Στην 6ηΥΠΕ εν αναμονή αντικατάστασης βρίσκεται ο διοικητής της, εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, Δημ. Κατσικόπουλος, από τον Μεσσήνιο, (Γαργαλιάνους) κολλητό του Αντ. Σαμαρά, γιατρό Παν. Κατσίβελα. Η αντικατάστασή δεν είναι κρούσμα μεμονωμένο. Πρόκειται για την παλιά φιλική μέθοδο του παλαιοκομματισμού να λυμαίνονται το κράτος οι κολλητοί του κόμματος, που το θεωρούν πολεμικό λάφυρο, μετά τη λήξη της επιτυχούς εκλογικής μάχης.
Τώρα η νεοδημοκρατική αντίληψη, ορίζει ότι η καταγωγή (εκλογική περιφέρεια) και η προϋπηρεσία (στην ΠΟΛ.ΑΝ.) είναι τα δύο βασικά νέα κριτήρια για να διαβεί κανείς την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή ως μετακλητός υπάλληλος.
Οι διακηρύξεις περί διαχωρισμού κράτους και κόμματος για τον εκσυγχρονισμό της χώρας πήγαν… περίπατο στο Λαβύρινθο της τρικομματικής Τρόικας εσωτερικού!
Αλήθεια εκεί στη ΔΗΜΑΡ, που ασφυκτιούσαν από την «μη εκσυγχρονιστική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ», στον οποίο δεν προσχώρησαν όταν βρίσκονταν στον ΣΥΝ και που σήμερα ακόμη πολεμούν, τι άποψη έχουν περί όλων αυτών των… υπονόμων που ξεσκεπάστηκαν;
Ας διαβάσουν τα αποκαλυπτικά στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΑΥΓΗ σήμερα, για τα ρουσφέτια του συνεταίρου τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: