ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία σωματείων, συνταξιούχων και εργαζομένων

Φωτογραφία Αρχείου. Συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι.

Πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα – Καρπούζια στο χώρο της ΔΕΘ και απόπειρα ανάρτησης πανό στον Λευκό Πύργο
Πορεία στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του ΠΑΜΕ με την συμμετοχή σωματείων, συνταξιούχων, εργαζομένων και σπουδαστών, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές της κυβέρνησης σε μισθούς, συντάξεις και Υγεία.
Οι περίπου 4.000 συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από την Ομόνοια και οι γύρω δρόμοι του κέντρου έκλεισαν από την αστυνομία.
Στην ομιλία του ο Δήμος Κουκούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, σύμφωνα με το protothema.gr έκανε λόγο για «αντεργατικές πολιτικές που καταδικάζουν τον λαό στη φτώχεια και υπαγορεύονται από τις πολιτικές του κεφαλαίου».
Χαρακτήρισε την κατάσταση του ΕΟΠΠΥ «άθλια όπως και το σύνολο της υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης».
Ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει για τις αποδοχές που λαμβάνουν και ζήτησε την αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών συντάξεων, των επιδομάτων κοινωνικής αλληλεγγύης και των δαπανών υγείας.
Ζήτησε απίσης την άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ από το κράτος καθώς επίσης και την χρηματοδότηση του ΙΚΑ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Οργανισμού Απασχόλησης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Δεκάδες πορείες είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη. Στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης έχει φτάσει η πορεία των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπροσωπείες των διαδηλωτών περιμένουν τον υπουργό Θ. Καράογλου, προκειμένου να του δώσουν ψηφίσματα των εργαζομένων, ενώ, το υπουργείο θυμίζει... φρούριο.
Μέλη της πορείας του ΠΑΜΕ άδειασαν αγροτικό φορτηγάκι με καρπούζια και άλλα φρούτα μπροστά από το χώρο της ΔΕΘ. Νωρίτερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό στον Λευκό Πύργο, αλλά η Αστυνομία τα απέτρεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: