ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αλέκα Παπαρήγα δεν ξέχασε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα

Αλέκα με τον Αλέξη. Τότε φιλίες, τώρα ναζάκια!

Χαρακτήρισε ανακύκλωση προβλημάτων
την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Ένώ ήδη, έχουν γίνει πάνω από 30 προσαγωγές στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής τυχόν επεισοδίων, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται τόσο στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» όσο και στο υπουργείο ΜΑΘ. Συνολικά, εκτιμάται ότι στις συγκεντρώσεις και πορείες της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν  τουλάχιστον 20.000 άτομα.

Ξεχωριστά το ΠΑΜΕ

Ξεχωριστή συγκέντρωση, δυστυχώς και πάλι, διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, στο οποίο συμμετέχει και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η πορεία του ΠΑΜΕ θα καταλήξει στη ΔΕΘ.
«Δεν μπορεί ο λαός να ζήσει καλύτερα, δεν μπορεί ν' ανακουφιστεί ακόμη κι από τα βάρη της κρίσης, αν δεν αποφασίσει ένα πράγμα: ότι πρέπει να γλιτώσουμε από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων τη χώρα μας. Όλα τ' άλλα τα φάρμακα είναι δηλητηριώδη» δήλωσε η Αλ. Παπαρήγα, προσερχόμενη στην πλατεία Αριστοτέλους και επιτιθέμενη στον Αλ. Τσίπρα και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτηση εάν, κατά την εκτίμησή της, τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν θα είναι και τα τελευταία, απάντησε: «Όχι, γιατί η κρίση δεν έχει πιάσει πάτο. Κι όλες οι προτάσεις που ακούμε σήμερα είτε από την κυβέρνηση είτε από την αξιωματική αντιπολίτευση, είναι προτάσεις που οδηγούν στην ανακύκλωση και στο βάθεμα των προβλημάτων» είπε κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αντιεξουσιαστές

Το μπλοκ των αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε στην Καμάρα με πορεία προς το χώρο της ΔΕΘ. Εκεί συγκεντρώθηκαν και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Το κεντρικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε μετά τις 6 στο άγαλμα Βενιζέλου. Η πορεία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΘ θα καταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Μαζί τους θα κάνουν πορεία έως ένα σημείο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίο θα καταλήξουν στον χώρο της ΔΕΘ.
Στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησε συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ. Στη συγκέντρωση και στην πορεία που είναι σε εξέλιξη συμμετέχει και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από βουλευτές.
Σημειώνεται ότι συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, σε άλλο σημείο της πόλης, και οι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: