ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας άλλος Σαμαράς που ήρθε με πραγματική ρήξη

Ένα άλλος Σαμαράς, που αγωνίζεται εθνικά, ήλθε με ρήξη χθες και έτσι, περίπου για ένα μήνα θα απουσιάσει από τους αγωνιστικό στίβο. Μην προτρέξετε οι ασχολούμενοι με την πολιτική και πιστέψετε ότι επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε την… ρήξη με το λόμπι της χρεωκοπίας στην Ευρώπη, γιατί θα… χάσετε το στοίχημα. Απλώς πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή  Γιώργο Σαμαρά  ο οποίος τραυματίστηκε από πτώση στο αριστερό χέρι, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Λετονία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Ο επιθετικός της Σέλτικ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί συνδεσμική (ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου) και όχι οστική βλάβη. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο οστό ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα 4-5 εβδομάδων, διαφορετικά θα υποβληθεί σε κάποια μικροεπέμβαση, χωρίς ωστόσο ο χρόνος απουσίας του να είναι πολύ μεγαλύτερος.
Αυτά, περί ποδοσφαιρικής ρήξεως και όχι πολιτικής. Άλλωστε ο Αντωνάκης δεν είναι σαν τον Κωστάκη, που έριχνε σουτ στην μπάλα και μαζί της έφευγε και το πόδι του από το κορμί του, καταλήγοντας στο φάσκιωμα άνευ γκολ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: