ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Θέμα των διεθνών ΜΜΕ ο τραμπουκισμός του «Χρυσαυγίτη» !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Φωτιά πήρε και το Διαδίκτυο από τα σχόλια κατά του νεοναζί
Η είδηση του τραμπουκισμού σε βάρος της Δημοκρατίας, που την στιγμή εκείνη στο στούντιο του ΑΝΤ1, εκπροσωπούσαν και οι  βουλευτίνες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από τον νεοναζί εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής  και υποψήφιο βουλευτή Ηλ. Κασιδιάρη, κάνει ήδη τον γύρο στα διεθνή μέσα  ενημέρωσης, αλλά και στο Διαδίκτυο, όπου τα σχόλια δεν έχουν τελειωμό:
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, η έκπληξη των εκλογών της 6ης Μαΐου, είναι κατηγορούμενος σε υπόθεση ληστείας. Όταν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ρένα Δούρου, του το θύμισε, της πέταξε το νερό από το ποτήρι του, ενώ όταν την υπερασπίστηκε η  βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη,  σηκώθηκε και την άρχισε στις μπουνιές και τα χαστούκια. Η εισαγγελία έχει ζητήσει την σύλληψή του.
Τα παραπάνω περιλαμβάνονται εν περιλήψει στα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ.
Η αμερικανική Washington Post γράφει: «Μέλος του εξτρεμιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, επιτίθεται σε αριστερούς πολιτικούς κατά την διάρκεια πολιτικής, τηλεοπτικής εκπομπής».
 Το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, συνοδεύει τις εικόνες με τον τίτλο: «Ακροδεξιός βουλευτής επιτίθεται σε γυναίκες, ζωντανά στην τηλεόραση».
Η γαλλική εφημερίδα Monde: «Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο διάλογος είνα έντονος, ο τόνος μνησίκακος, η ατμόσφαιρα εχθρική. Όταν ξαφνικά, ένας εκ των συμμετεχόντων (στο πάνελ) σηκώνεται για να επιτεθεί στους αντιπάλους του. Η σκηνή εξελίσσεται σε ένα τηλεοπτικό πλατό, στο ελληνικό κανάλι Ant1, λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο επιτιθέμενος είναι ένας νεοναζί βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης».
Το BBC: «'Ελληνας ακροδεξιός πολιτικός χαστουκίζει αντίπαλο ζωντανά στην τηλεόραση».
Η αγγλική εφημερίδα Telegraph: «Ο εκπρόσωπος της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής χτυπά γυναίκες βουλευτές σε ελληνικό σόου».
Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro: «Ελλάδα, ένας βουλευτής νεοναζί επιτέθηκε σε δυο βουλευτές της αριστεράς, ζωντανά στην τηλεόραση».
Η ιταλική La Repubblica στην ιστοσελίδα της αναφέρεται με τίτλο: «Ελλάδα, εκπρόσωπος νεοναζιστικού κόμματος, χτυπά δυο βουλευτές ζωντανά στην τηλεόραση».

Και το Διαδίκτυο

Μερικά σχόλια στο Διαδίκτυο, ενδεικτικά της κατάστασης, είναι τα παρακάτω: «Οι γροθιές του νεοναζί Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη είναι γροθιές προς όλους μας». «Τις γροθιές του φασιστοειδούς έφτιασαν  τα γυμναστήρια, τις πολιτικές γροθιές ανέδειξαν οι ανοχές όλων μας». «Ας τα δει το ΠΑΣΟΚ που κάποτε αβαντάριζε την ακροδεξιά, με την ελπίδα ότι έτσι θα αφαιρεθούν ψήφοι από την Δεξιά». «Ας καμαρώνουν τους φασίστες αυτοί που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν την Οικονομία και συνεπώς την αξιοπρέπεια του λαού. Ας τους καμαρώνουν, γιατί αν δεν είχαν φτιάξει αυτόν τον βόθρο τώρα δεν θα χόρευαν οι αρουραίοι». «Όπου βασιλεύει φτώχεια ανθεί ο κρυφοφασισμός». «Σε τέτοιο οικονομικό υπόβαθρο στηρίχθηκε  ο ναζισμός στη Γερμανία του 1929».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: