ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο "Χρυσαυγίτης" Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1


Θύματα η Λιάνα Κανέλη του ΚΚΕ και η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Επίθεση με χαστούκια και μπουνιές δέχτηκε η Λιάνα Κανέλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1. Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, την οποία μπουγέλωσε στον αέρα.
Το περιστατικό ξεκίνησε με τη λογομαχία του Ηλία Κασιδιάρη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Όταν η κ. Δούρου αναφέρθηκε στη δίκη του Κασιδιάρη που επρόκειτο να γίνει χθες και αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου, εκείνος εξοργισμένος της πέταξε ένα ποτήρι με νερό.
Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε και του ζήτησε το λόγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης την χαστούκισε και τη χτύπησε τρεις φορές με γροθιές, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να τον σταματήσει.
Υπάλληλοι του ANT1, έκλεισαν σε διπλανό δωμάτιο τον Ηλία Κασιδιάρη για να μην φύγει από το στούντιο καθώς περίμεναν να έρθει η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απείλησε γυναίκες τους υπαλλήλους του ANT1, λέγοντας, «θα σας στείλω εκατό Χρυσαυγίτες». Στη συνέχεια, όπως είπε ο Γ. Παπαδάκης, έσπασε την πόρτα και έφυγε. Στο στούντιο του ANT1 κατέφθασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.
Ένταλμα σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης έχει εκδοθεί σε βάρος του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Η Εισαγγελία διευκρίνισε, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.
Η επίθεση καταδικάστηκε από τους εκπροσώπους των κομμάτων που παρενέβησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή. «Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε» δήλωσε μετά η κ. Κανέλη, έχοντας σημάδια στο πρόσωπο από τις γροθιές. Σύμφωνα με την κ. Κανέλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.
«Όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βγάλουν το ΚΚΕ από την πατριωτική δράση αυτού του τόπου είναι γελασμένοι», δήλωσε η κ. Κανέλη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή μετά το περιστατικό. «Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, μπροστά μας θα το βρούμε. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: