ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ερχόμενος πρώτος ελπίζει και για τρίτο βουλευτή στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Φωτογραφία Αρχείου.


Ομιλητής σε συγκέντρωση στην Πάτρα στις 13 Ιουνίου ο Αλέξης

Του Θάνου Χριστακόπουλου
(από το thebest)
 Μεγάλο βάρος και σε αυτή την εκλογική διαδικασία ρίχνει στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τον λόγο αυτό την τελευταία προεκλογική εβδομάδα θα βρεθεί στην Πάτρα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου την Τετάρτη 13 Ιουνίου.
Ο λόγος προφανής: Να κερδίσει τις εντυπώσεις, όπως ακριβώς έγινε και στις εκλογές του Μαΐου, όταν αρκετός κόσμος που δεν ανήκει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία για να τον ακούσει. Ο στόχος στην Αχαΐα παραμένει η διατήρηση της πρωτιάς.
Ωστόσο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν πλέον ένα ακόμα στόχο, την εκλογή και τρίτου βουλευτή από την Αχαΐα. Ένας στόχος που ακούγεται δύσκολος («δύσκολη ακουγόταν τον Μάιο και η εκλογή του δεύτερου βουλευτή», επισημαίνεται με νόημα σε κατ’ ίδιαν συζητήσεις) όχι όμως και ακατόρθωτος εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πανελλαδικά πρώτο κόμμα. Σε αυτή την περίπτωση θα εκλεγόταν βουλευτής Αχαΐας και ο γιατρός Τάσος Γιακουμής.
Στο πλαίσιο της αύξησης του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, πέρα από την κάθοδο Τσίπρα, γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια με περιοδείες και συγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού.
Προχθες στελέχη του συνασπισμού βρέθηκαν στα Κουνινά, ενώ χθες ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, στο Διακοπτό.
Στη συζήτηση πήραν μέρος οι βουλευτές Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Φίλιππος Βαρδάλος και άλλοι υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας.
Σήμερα το βράδυ ο Αλέξης μιλάει σε συγκέντρωση  του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: