ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νάσου κι η μυλωνού πού 'βαλε τον άντρα της με τους πραματευτάδες!

Θαν. Νταβλούρος, νεοφώτιστος βουλευτής ΝΔ Αχαΐας.

Θ. Νταβλούρος: Ο κ. Τσίπρας παραπλανά συνειδητά τον ελληνικό λαό

 
Κι εκεί που συζητούσαν για τα πολιτικά πράματα οι παλιοί του χωριού, νάσου και η μυλωνού που έφερε κι έβαλε τον άντρα της μαζί με τους πραματευτάδες!
Σχολιάζοντας λοιπόν την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη, ο Θανάσης Νταβλούρος της ΝΔ έμεινε έκπληκτος  και έκανε και δήλωση: «Ομολογώ ότι ακούγοντας τον κ. Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και των δώδεκα συνιστωσών του έμεινα έκπληκτος» είπε.
Και ξέρετε γιατί;
Διότι «ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του υποσχόμενος στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό παροχές και ενισχυτικά μέτρα που ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ως άλλος Γιώργος Παπανδρέου λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι “λεφτά υπάρχουν”, ενώ ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου της δεκαετίας του '80 τα δίνει όλα για να δείξει ότι είναι άξιος συνεχιστής της δημαγωγίας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ».
Ε, μάλλον ο κυρ Θανάσης δεν πρέπει ούτε κάν να άκουσε το λόγο του Αλέξη, διότι αλλιώτικα θα έπαιρνε χαμπάρι πως έκλεισε την ομιλία του. Και σίγουρα ούτε και αυτός που του έγραψε τη δήλωση θα παρακολούθησε μεσημεριάτικα τι είπε ο Αλέξης!
Αλλά αυτά τα πράγματα κυρ Θανάση μας έτσι είναι στην πολιτική, ιδίως  όταν είσαι πρωτόβγαλτη παρθένα. Άλλο το αστυνομικό Σώμα, που υπηρέτησες με επιτυχία το ομολογώ κι άλλο το κουρμπέτι της πολιτικής!
Και σαν να ασχολείται παλαιόθεν με την πολιτική, ο κυρ Θανάσης μας φέρεται να δηλώνει:
«Είναι απολύτως κατανοητό ότι ο κ. Τσίπρας φάσκει και αντιφάσκει, ενώ δεν διευκρίνισε ποια ευρωπαϊκή λύση θα αναζητήσει και κυρίως από πού θα την αναζητήσει, από τη στιγμή που οι ευρωπαίοι εταίροι μας επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ότι η χρηματοδότηση της χώρας εξαρτάται άμεσα από την απόλυτη τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης».
Ερώτημα. Εάν δεν έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό, από αυτό που προτείνει η Τρόικα, τότε γιατί κατέβηκες στην πολιτική;

«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου –λέει ο κυρ Θανάσης- σηματοδοτούν την ώρα της ευθύνης για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες έναντι της σωτηρίας της χώρας, που περνάει μέσα από την υλοποίηση των υπεύθυνων και ρεαλιστικών 18 μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς».
Τώρα πέστε μου τι να υποθέσω; Ότι αυτουνού μάλλον δεν πρέπει να του κοψομεσάσανε τη σύνταξη;
Έτσι που κατάντησε σήμερα η πολιτική, το μόνο που τεράζει για κάποιες περιπτώσεις είναι ότι «εκεί που κάποτε κρεμάγαν οι κλέφτες τ’ άρματα σήμερα κραμάν οι γύφτοι τα νταούλια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: