ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Υπερηχητικούς πυραύλους Fattah για πρώτη φορά το Ιράν

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο να δείτε τον ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο να τον περιεργάζονται Παλαιστίνιοι στην Ραμάλα: https://x.com/Osint613/status/1841175658355167308

 

Το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, δημοσίευσε βίντεο που καταγράφει τους πυραύλους αυτούς, που παράγουν μόνον 4 κράτη στον κόσμο!

 

Υπερηχητικούς πυραύλους Fattah 2 αξιοποίησε -κατά δημοσίευση του CNN- στα αντίποινά του κατά του Ισραήλ ο ιρανικός στρατός, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν.

Το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, δημοσίευσε βίντεο που καταγράφει τους πυραύλους Φατάχ στη επίθεσή του στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο IDF με τη βοήθεια των ΗΠΑ, αναχαίτησαν σε μεγάλο βαθμό τους πυραύλους προτού προκαλέσουν σημαντική ζημιά ή τραυματίσουν κάποιον.

Το Fattah 2, ένας υπερηχητικός πύραυλος τελευταίας τεχνολογίας, τοποθετεί το Ιράν ανάμεσα σε τέσσερα μόνο κράτη παγκοσμίως ικανά να παράγουν τέτοια προηγμένα υπερηχητικά όπλα, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη στρατιωτική του ικανότητα, όπως μετέδωσε το iranpress.

Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) παρουσίασε επίσημα τον πύραυλο Fattah 2 στις 6 Ιουνίου 2023. Σε αυτή την τελευταία επιχείρηση, το IRGC στόχευσε τα ισραηλινά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και συγκεκριμένα τα συστήματα «Arrow 2» και «Arrow 3».

Οι πρόσφατες επιθέσεις σηματοδοτούν μια αλλαγή στη στρατιωτική στρατηγική του Ιράν, τονίζοντας τη δέσμευσή του να ενισχύσει τις αποτρεπτικές του ικανότητες στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: