ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Συγγνώμη από Πορτοσάλτε κατ΄απαίτηση Κουτσούμπα


Επέρριψε ευθύνες ο δημοσιογράφος για την άρνηση της Μενδώνη να του παράσχει άδεια βιντεοσκόπησης ανασκαφών!

Τη δημόσια συγνώμη του Άρη Πορτοσάλτε ζητεί η Δέσποινα Κουτσούμπα, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος σε ένα από τα γνωστά παραληρήματά του κατά εργαζομένων και συνδικαλιστών, έφτασε στη σημείο να επιρρίψει ευθύνες στην πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, για άδεια που δεν χορηγήθηκε από το γραφείο της υπουργού Πολιτισμού, σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ, καθώς η ανασκαφή ήταν ανοιχτή και δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπησή της για λόγους προφύλαξης του έργου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με δημόσια ανάρτησή της απαιτεί από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να της ζητήσει συγγνώμη για την απρέπ[ειά του, με τα παρακάτω:

«Αναμένω μια δημόσια συγνώμη από τον Άρη Πορτοσάλτε

Στο #LiveYou στον @Skaitv μόλις μίλησε η προϊσταμένη της ΕΦΑ Δυτ. Αττικής και είπε ότι από τις 9 Σεπτεμβρίου έχει ζητήσει ο ΣΚΑΪ να πάρει κοντινά πλάνα από την

αρχαιολογική ανασκαφή. Χτες εμφανίστηκε το συνεργείο στην ανασκαφή χωρίς να έχουν άδεια. Την άδεια θα έβγαζε το Γραφείο Τύπου της Υπουργού (που είναι αρμόδιο γιατί είναι ανοιχτή ανασκαφή). Μάλιστα τους το είπαν και χτες από το κοντρόλ τους. Ο κ. Πορτοσάλτε, αφού λοιδόρησε τους υπάλληλους που έκαναν τη δουλειά τους, αντί να ρωτήσει γιατί η κ. Μενδώνη -το όνομα της οποίας επικαλέστηκε στον αέρα για εκφοβισμό των υπαλλήλων- δεν το έχει δώσει την άδεια, ανέφερε ότι για όλα φταίει ο συνδικαλισμός των αρχαιολόγων και η "κ. Κουτσούμπα" που νομίζουν ότι είναι "κράτος εν κράτει".

Άρα: το συνεργείο πήγε χωρίς άδεια, η άδεια θα έβγαινε από το Γραφείο Υπουργού και δεν είχε βγει εδώ και βδομάδες, ο κ. Πορτοσάλτε λοιδόρησε εμένα για αυτά που δεν έκανε το Γραφείο Υπουργού.

Αναμένω μια δημόσια συγνώμη για την στάση του μέχρι να τελειώσει η εκπομπή

(δεν σχολιάζω ότι με βάλατε να βλέπω ΣΚΑΪ σήμερα και αυτό που βλέπω είναι κακή τηλεόραση. Δεν σχολιάζω ότι είμαι δημόσιος υπάλληλος επιλεγμένη με αξιοκρατική διαδικασία ΑΣΕΠ για να δουλεύω στο δημόσιο, άρα στο κράτος, γιατί κάποιοι νομίζουν ότι κράτος είναι ο ΣΚΑΪ. Άλλη στιγμή αυτά)».

 
Δέσποινα Κουτσούμπα
6 ώρες πριν

Αναμένω μια δημόσια συγνώμη από τον Άρη Ποροσαλτε

Στο #LiveYou στον @Skaitv μόλις μίλησε η προϊσταμένη της ΕΦΑ Δυτ. Αττικής και είπε ότι από τις 9 Σεπτεμβρίου έχει ζητήσει ο ΣΚΑΪ να πάρει κοντινά πλάνα από την αρχαιολογική ανασκαφή. Χτες εμφανίστηκε το συνεργειο στην ανασκαφή χωρίς να έχουν άδεια. Την άδεια θα έβγαζε το Γραφείο Τύπου της Υπουργού (που είναι αρμοδιο γιατί είναι ανοιχτή ανασκαφή). Μάλιστα τους το είπαν και χτες από το κοντρολ τους. Ο κ. Πορτοσάλτε, αφού λοιδώρη...

Δείτε περισσότερα

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: