ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Βομβάρδισε ιατρικό κέντρο στο Λίβανο το Ισραήλ!

 

Λίβανος / Πώς έγινε ο ισραηλινός βομβαρδισμός στο ιατρικό κέντρο - Μαρτυρία Ελληνίδας δημοσιογράφου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λίβανος / Πώς έγινε ο ισραηλινός  - Μαρτυρία Ελληνίδας δημοσιογράφου

Βηρυτός - κέντρο
EPA/WAEL HAMZEH

 

Σφοδρή αεροπορική επίθεση κατά της Βηρυτού εξαπέλυσαν το βράδυ της Τετάρτης οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις

Σύμφωνα με τις αρχές Λιβάνου το κέντρο της πρωτεύουσας μπήκε στο στόχαστρο και σκοτώθηκαν συνολικά 46 άνθρωποι, αναφέρει το .

«Όλο το βράδυ ακούγαμε εκρήξεις από τα νότια προάστια της Βηρυτού. Ωστόσο, χθες γίναμε μάρτυρες και του δεύτερου χτυπήματος που πραγματοποιεί το Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου, σε σημείο μακριά από τα νότια προάστια, σε σημείο μακριά το σημείο που θεωρείται προπύργιο της Χεζμπολάχ. Χτύπησαν ένα ιατρικό κέντρο άμεσης βοήθειας, χωρίς καμία προειδοποίηση, καμία ενημέρωση για εκκένωση ή για απομάκρυνση των κατοίκων» τόνισε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, στην περιοχή Αλεξία Καλαϊτζή.

Βίντεο κατέγραψε το βομβαρδισμένο κέντρο άμεσης βοήθειας στη συνοικία Μασούρα.

Κατά το ρεπορτάζ η περιοχή «είναι μια πολύ πυκνοκατοικημένη γειτονιά, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα νότια προάστια που θεωρούνται προπύργιο της Χεζμπολάχ. Εδώ χτυπήθηκε κτίριο με ένα χειρουργικό χτύπημα. Τουλάχιστον τρεις όροφοι έχουν πληγεί. Έχουμε δει στηθοσκόπιο, έχουμε δει γάντια, έχουμε δει γάζες. Ό, τι χρησιμοποιούσαν αυτοί οι άνθρωποι για να φροντίσουν τους ανθρώπους που ερχόντουσαν εδώ. Έχει απ’ έξω ασθενοφόρα τα οποία επίσης έχουν χτυπηθεί».

«Είναι ξεκάθαρα ένα κέντρο παροχής άμεσης ιατρικής βοήθειας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα του Λιβάνου. Εδώ βρισκόταν κάποια στιγμή το πολιτικό γραφείο του εκπροσώπου της Χεζμπολάχ στο κοινοβούλιο. Ο ίδιος λέει ότι έχει εγκαταλείψει το γραφείο αυτό εδώ και καιρό. Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι αυτός ο στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: