ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Oi εργαζόμενοι της Αυγής με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

 

 «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους της Αυγής συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έξω από τα γραφεία του κόμματος, την ώρα που προσερχόταν προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Οι εργαζόμενοι της Αυγής πλησίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αυγής Χρήστος Τζίφας, εξέφρασε εκ μέρους τους την έντονη αντίδρασή τους τόσο στο κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής, όσο και για τον τρόπο που αυτό τους επικοινωνήθηκε, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν τους συνάντησε όπως είχαν ζητήσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του τόνισε ότι η απόφαση τον ταλαιπώρησε για μήνες, ξεκαθαρίζοντας ότι η καθημερινή έκδοση δεν μπορεί να συνεχιστεί για οικονομικούς λόγους, (''δεν υπάρχουν χρήματα για την καθημερινή εκτύπωση'' είπε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απολυθούν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας)  ενώ αποκάλυψε ότι και οι εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου παραμένουν απλήρωτοι. Παράλληλα αναγνώρισε ότι ήταν λάθος του που δεν συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Αυγής για να συζητήσουν τις αποφάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν θα απολυθεί. Και έκλεισε με τις φράσεις μέα κούλπα!
 
Κι ενώ διευθετείτο το ζήτυμα με τους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ και ο πρόεδρος Κασσελάκης έμπαινε στα γραφεία της Κουμουνδούρου  για την προαναγγελθείσα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, νέο ζήτημα ανέκυπτε με επτά μέλη της μειοψηφίας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι Ό. Γεροβασίλη, Κ. Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Καρκούλια, Νοτοπούλου, Ραγκούσης και η αχαιή Συμεωνίδου καταψήφισαν το κείμενο εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη. Η κριτική προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εδράστηκε στο πρόσφατο κείμενο των «87».

Πάντως οι παραπάνω «Επτά», όπως προαναφέρθηκε,  αποτελούν τη μειοψηφία του Οργάνου και η συντεταγμένη παρουσία τους στην ΠΓ υποδηλοί την συγκρότηση τάσεως, κάτι που δεν προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος και θεωρείται ως κίνηση στις παρυφές της νομιμότητας. Γι αυτό άλλωστε κι απορρίφθηκε από το πρόσφατο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πρόκειται για τη λεγόμενη «εσωκομματική αντιπολίτευση» μέλη της οποίας, όπως αποκάλυψε το Documentonews.gr, συνεδρίαζαν μέχρι αργά χθες το βράδυ και σήμερα από νωρίς το πρωί για το ενδεχόμενο να καταθέσουν δικό τους κείμενο.

Τελικά αποφασίστηκε να εκφραστούν οι διαφωνίες τους προφορικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: