ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ανδρ. Παναγιωτόπουλου

 

Βαθιά θρησκευόμενη, δεν το συζητούσε ποτέ να πεθάνει πριν του Αι Λιός, που είναι γιορτή του χωριού της, τα Καρέικα. Πήρε βαριά την συμπεριφορά του Γεωργιάδη προς τον γιο της!

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, η Ανδρομάχη χήρα Αντωνίουτ Παναγιωτόπουλου, μητέρα του βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, βυθίζοντας τον ίδιο και τους δικούς της ανθρώπους, στο πένθος.

H κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή, ,ώρα 11.30 πμ. στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Καρεϊκων.

Η αείμνηστη Ανδρομάχη Παναγιωτόπουλου, ήταν πλήρης υγείας κια παρακολουθούσε ανελλιπώς την επικαιρότητα πολιτική και κοινωνική, είπε ο βουλευτής Ανδρ. Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou, αλλά και ευαίσθητη. αλλά από προχθές που έπεσε το μάτι της στον Άδωνη Γεωργιάδη στην Τηλεόραση και τον είδε που αναφερόταν σσιαιότατα στον γιο της Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   φαίνεται πως στενοχωρήθηκε. Την ήρθε βαριά  η συμπεριφορά του και μονολογούσε: Ακους εκεί να βρίζει τον γιο μου αυτός! Ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια συμπεριφορά... Και σήμερα το πρωί στις 8 ξαφνικά κατέρρευσε  και κατέληξε.

Μάλιστα, όπως  είπε ο γιος της Ανδρέας, βαθιά θρησκευόμενη, δεν το συζητούσε ποτέ να πεθάνει πριν του Αι Λιός, που είναι γιορτή του χωριού της, τα Καρέικα. Και σήμερα πρωί-πρωί, ανήμερα της γιορτής του προφήτη, έφυγε σαν πουλάκι!

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπυλος, στο μήνυμά του για την μητέρα του αναφέρει:

«Χάσαμε σήμερα την πολυαγαπημένη μας μητέρα. Ανήμερα του Αη-Λιός, του προστάτη του χωριού μας, όπως ήθελε η ίδια.
Μια γυναίκα της γενιάς της και της υπαίθρου που ήταν πρότυπο συζύγου, μάνας και γιαγιάς.
Μια γυναίκα που, παρά τις αντιξοότητες της εποχής που έζησε, πρόκοψε η ίδια και ήταν περήφανη που έβλεπε να προκόβουν και τα παιδιά της.
Μια μάνα που έμεινε μόνη της νωρίς μετά το θάνατο του πατέρα μας και στάθηκε πάντα δίπλα μας, στυλοβάτης και συνεκτικός δεσμός της οικογένειας.
Ένας άνθρωπος από την κοινωνία, βαθιά θρησκευόμενη χριστιανή, πάντα κοντά σε όσους είχαν ανάγκη.
Καλό ταξίδι μάνα».
 


.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: