ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Αγοράστε δύο φύλλα ΑΥΓΗΣ και δώστε ένα σε ένα φίλο

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
(INTIME NEWS/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ)

 

Κασσελάκης: «Για να σας πω και την αλήθεια, από αυτό εδώ το όργανο, και με μεγάλη λύπη το λέω, έχουμε μπορέσει να συγκεντρώσουμε λιγότερο από 7.000 ευρώ για τη στήριξη των μέσων μας»


Κάλεσμα και στα 300 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συνεισφέρουν για την ΑΥΓΗ και το Στο Κόκκινο απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης στη δευτερολογία του με την οποία έκλεισε η συνεδρίαση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ευχαρίστηκε την ίδια στιγμή τους εργαζόμενους καθώς το κυριακάτικο φύλλο θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα.

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στους εργαζόμενους που το αυριανό κυριακάτικο φύλλο θα βγει κανονικά. Ήταν μία συζήτηση που καναμε με τους εργαζόμενους χτες σε αρκετά μεγάλο βάθος για να μπορέσουμε κάθε προσοδοφόρα προσπάθεια και πρωτοβουλία που έχουμε να γίνεται, όπως το κυριακάτικο φύλλο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Σας παρακαλώ ειλικρινά να το αγοράσετε όλες σας και όλοι σας. Αγοράστε δύο και δώστε ένα σε ένα φίλο ή μία φίλη σας. Για να σας πω και την αλήθεια, από αυτό εδώ το όργανο, και με μεγάλη λύπη το λέω, έχουμε μπορέσει να συγκεντρώσουμε λιγότερο από 7.000 ευρώ για τη στήριξη των μέσων μας από τότε που απηύθυνα αυτή την παράκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: