ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Έγραψαν για τον θάνατο του Παν. Θεοδωρακόπουλου

Ο Παν. Θεοδωρακόπουλος, φίλος της Λέσχης Μαραθωνοδρόμων και Περιπατητών Ο ΦΑΕΘΩΝ , σε τσιμπούσι της Λέσχης στην ΙΙΙ Ναυάρχων, συζητάει με τον Γιώργο Μόσχο. Ο αείμνηστος υπήρξε αθλητής Στίβου. (Φωτογραφία Αρχείου του συντονιστή Κίμωνα Αποστολόπουλου)



Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας σκόρπισε ο θάνατος του έμπειρου δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρακόπουλου

Ο Παναγιώτης  Θεοδωρακόπουλος βρέθηκε νεκρός νωρίτερα απόψε μέσα στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Ηταν 69 ετών.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Είχε εργαστεί επί 32 χρόνια στην ΕΡΤ, ως ανταποκριτής από την Πάτρα, ενώ  ήταν ανταποκριτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα το βράδυ της Παρασκευής. Η οικογένειά του είχε ανησυχήσει καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. 

Ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος ήταν 69 ετών και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Είχε εργαστεί επί 32 χρόνια στην ΕΡΤ, ως ανταποκριτής από την Πάτρα. Επίσης, ήταν ανταποκριτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ.

 

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος

Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος είχε εργαστεί επί 32 χρόνια στην ΕΡΤ ως ανταποκριτής από την Πάτρα ενώ ήταν ανταποκριτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ, έγραψε το Αυγή Newsroom

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ pelop.gr, ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι του από τη συγγενικά του πρόσωπα τα οποία ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνά τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Είχε εργαστεί επί 32 χρόνια στην ΕΡΤ, ως ανταποκριτής από την Πάτρα, ενώ ήταν ανταποκριτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου.

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του αναφέρει:

«Αποχαιρετούμε τον φίλο Τάκη Θεοδωρακόπουλο, τον δημοσιογράφο που υπηρέτησε με ήθος, πάθος και εντιμότητα την ενημέρωση, σεβόμενος πάντα τη δεοντολογία.

Ο Τάκης ήταν παρών στις κοινωνικές διεκδικήσεις και αναδείκνυε ζητήματα της περιοχής προσεγγίζοντάς τα με υψηλό επίπεδο προβληματισμού και με την πρόθεση να υπάρξουν εξελίξεις για την προκοπή του τόπου μας.

Αφήνει πίσω του ισχυρό αποτύπωμα ως δημοσιογράφος και ως άνθρωπος.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του καθώς και στο δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης».

Αντίστοιχα μηνύματα στέλνουν φίλοι και γνωστοί του Τάκη Θεοδωρακόπουλου στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

 

Kimon Apostolopoulos συντονιστής ΦΑΕΘΩΝ

Καλό παράδεισο φίλε Τάκη.

Σήμερα νιώθουμε ολοι πιο φτωχοί και η Πάτρα θρηνεί την απουσία σου

Καλό σου ταξίδι.

Θα μας λείψεις.

Τις τελευταίες μας πρόσφατες συναντήσεις στην τριών Ναυάρχων θα τις κρατήσω μαζί μου σαν ύστατο χαίρε

 

Ο Philip Andreopoulos

 

Καλό ταξίδι φίλε Πάνο... Δώσε χαιρετίσματα στον Κώστα...

Παναγιώτη "Καλέντζη",
συμμαθητή, φίλε παντοτινέ
Τη Δευτέρα 22 Ιούλη στις 5.30 το απόγευμα στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, θα σε αποχαιρετήσουμε , αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε
Είσαι μέρος αναπόσπαστο και της δικής μας ζωής για όσο...
Το ήθος σου και η ευγένειά σου αλλά και η επάρκεια με τη συνέπεια στην επαγγελματική σου διαδρομή, χνάρι αναλλοίωτο στο χρόνο
Μετά θα μείνεις για πάντα στη γη του χωριού σου, στο Καλέντζι που γεννήθηκες, αγαπούσες και αποτέλεσε το δικό μας εφηβικό παρατσούκλι για σένα
Θα θυμάμαι πάντα εκείνο το σχόλιο στο Διάσελο που σαν συναντιόμαστε ξεσπούσαμε στα γέλια
Καλό ταξίδι φίλε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: