ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

«Καπιταλισμός των «φίλων» με χρήμα του Δημοσίου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία του
(INTIME NEWS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)

«Ιδιωτική τράπεζα με δημόσιο χρήμα. Ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δώσει ένα bank pass στο ιδιωτικό μετοχικό σχήμα της τράπεζας Αττικής» τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφ. Κασσελάκης.

«Έχοντας καταβάλει οι ιδιώτες 268 εκ. ευρώ θα αποκτήσουν το 56% της τράπεζας, ενώ το Δημόσιο - δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι- έχοντας καταβάλει 920 εκ. ευρώ θα διαθέτει μόλις το 35%» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην ανάρτησή του και καταλήγει τονίζοντας: «Καπιταλισμός των «φίλων» με χρηματοδότηση του Δημοσίου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο με τον βουλευτή του κόμματος Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συγχώνευσης της Attica Bank και της «Παγκρήτιας Τράπεζας», έκανε λόγο για «σκανδαλώδης συμπεριφορά», με τον ίδιο να επισημαίνει ότι «έχουμε δώσει από το 2021, 920 εκατομμύρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: