ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ομπάμα: Γιατί δεν δήλωσε στήριξή του στην Κάμαλα

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ - ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ
photo CJ GUNTHER/EPA
 
Τι αναφέρει ρεπορτάζ των New York Times που επικαλούνται πηγές κοντά στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ - και όχι μόνον - η επιλογή Μπάρακ Ομπάμα να μην στηρίξει εμμέσως με δήλωσή του την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις  για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στήριξη που παρείχαν σε αντίθεση με τον Ομπάμα, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον καθώς και πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών.

Σύμφωνα με πληροφορπιες του  από πηγές πολύ κοντά στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, μίλησαν στους New York Times για το γεγονός ότι ο Ομπάμα δεν έχει δώσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις, επισημαίνοντας ότι ο Ομπάμα θέλει να δρα ως αμερόληπτος παλαίμαχος πολιτικός πάνω από εσωκομματικές μηχανορραφίες. 

Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα ήθελε να κάνει  ένα «πολιτικό λάθος τροφοδοτώντας την κριτική ότι η υποψηφιότητα της Χάρις ήταν “στέψη” και όχι η καλύτερη δυνατή, συναινετική απόφαση κάτω από επείγουσες συνθήκες».

Οι στενοί συνομιλητές του Ομπάμα σημείωναν, επίσης, στους New York Times ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί ότι  ο ρόλος του  είναι να βοηθήσει στη γρήγορη «συσπείρωση του κόμματος μόλις έχουμε έναν υποψήφιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: