ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Κόντρα στην ΕΚΥ για την περίθαλψη των ανασφάλιστων!

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον  Παύλο Πολάακη https://www.facebook.com/PolakisPavlos

 

 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης καπηλεύτηκε τον νόμο ότι τον εξέδωσε η ΝΔ και ο Παύλος Πολάκης τον... καταχέριασε!

Με αφορμή την έκδοση του Νόμου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για την περίθαλψη των ανασφάλιστων και με δεδομένο ότι αυτόν τον νομο αποπειράθηκε να τον καταργήσει το Υπουργείο, αλλά προσέκρουσε στον πρώην υφυπουργό Παύλο Πολάκη, που τον υπερασπίστηκε, σε δεδομένη συζήτηση στον AtticaTV που οδήγησε σε αποκάλυψη της απάτης, αλλά και στην προσπάθεια της Γραμματέας της ΝΔ και πρώην πράκτορα της ΚΥΠ επί ΠΑΣΟΚ Μαρίας Συρεγγέλα, χθες έγινε συζήτηση για τους ανασφάλιστους στην Επιτροπη Κοινωνικων Υποθεσεων. 

Ο Αδ. Γεωργιάδης προκαλώντας πρόκληση  προς τον Παύλο Πολάκη υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο βουλευτής Χανίων έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

«Πριν λιγο ,πρωτοφανες ξεφτιλισμα του Αδωνη στην Επιτροπη Κοινωνικων Υποθεσεων ο οποιος μετα την τοποθετηση μου προσπαθησε να απαντήσει σε αυτα που ειπα για την περιθαλψη των ανασφάλιστων που νομοθετησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγε να πει ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ με νομο που δεν ειχε διαταξη για την ΚΥΑ που εβγαλε οταν εφευγε απο το υπουργειο. Τον απεκαλυψα , εχασε την ψυχραιμια του, αρχισε το παραληρημα και υποτιμωντας τον εφυγα, λεγοντας του πως «δεν ξερει τι αλωνεύει» και δεν δεχομαι να ακουω ψευτιες!

Θα ακολουθησει το βιντεο της τοποθετησης μου στην επιτροπη !!

Αυτο εδω,ειναι μολις βγηκα απο την αιθουσα που αυτος παραληρει κι εγω εχω κανει ''τέσσερα φυλλα σκώτι''».

Δεν υπάρχουν σχόλια: