ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Παρέμβαση με νόημα του Παύλου Πολάκη


Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στο διαδίκτυο χθες ο Παύλος Πολακης με το σχόλιο: Έλα Καλημέρες
.

IMG 1594 IMG 1593 IMG 1592

  1. Οι μοναδικοι που ειναι αξιοι Πολιτικη στην χωρα μας ειναι , η Ζωη , ο Βελοπουλος , ο Πολακης που τα λενε αληθεις εξω απο τα δοντια , και αυτο ενοχλη ορισμενους . Μακαρι να ηταν ολοι τους σαν αυτους , δεν θα ειμασταν . τελαιυταιοι .


  2. Πρώτα να καταθέσουν παραίτηση όλοι μαζί ως κυβέρνηση, αφού το αποτέλεσμα των εκλογών 9η Ιουνίου 2024 τους έδωσε καθαρή απάντηση πόσο αγαπητοί παραμένουν για τον λαό και την χώρα. Γαντζωμένοι στην εξουσία με 28% η και 12% δεν έχουν ανάστημα να επιμένουν σε παραιτήσεις η σε διαγραφές από πρόσωπα που εκφράζουν έντονη κριτική στις πράξεις τις δικές τους και τα έργα τους.
    Μακάρι στο μέλλον η χώρα μας να αναδείξει περισσότερους πολιτικούς με στόμφο, παληκαριά , γενναιότητα
    ευθύτητα στον λόγο του και κυρίως με τεκμηριωμένα στοιχεία.
    Εκεί στην Κρήτη οι ψηφοφόροι ας επανεξετάσουν με καθαρή νηφάλια σκέψη πως πρέπει να πορεύονται όταν επιλέγουν να εκλέγουν πρόσωπα.
    Η διαπλοκή, το βρώμικο χρήμα , οι κρυφές συμφωνίες το ξεπούλημα της χώρας δεν αρμόζει και δεν υπάρχει τρόπος να χρεωθεί στον Πολάκη, σε κάποιες προσωπικότητες βεβαίως της δικής τους οικογενειοκρατίας με το αζημίωτο. Περιττεύουν τα πολλά λόγια, ξεκαθάρισμα γίνεται, θα το αντέξουν, θα πονέσουν, αλλά την πλέον γλυκιά γεύση αναμένουμε να την δούμε την ώρα της πτώσης. Όταν η καρέκλα μετακινηθεί λίγο έξω από το χαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: