ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ετεροχρονισμένη παραίτηση Δραγασάκη από μέλος!

 


ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Αυτή τη φορά ο κ. Δραγασάκης δεν έθεσε θέμα ηγεσίας όπως είχε προϊδεάσει πριν μήνες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως κι ο πρόεδρός του, Στέφανος Κασσελάκης παραμένουν σταθεροί στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει η αριστερά, επί τους ουσίας κι όχι για τους… τύπους» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την παραίτηση του Γιάννη Δραγασάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισημαίνει ότι:

«Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέρονται και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων.

Αριστερά σημαίνει σύγκρουση με τις πανίσχυρες εταιρείες ενέργειας. Σύγκρουση με όσους λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Όπως έγινε στην περίπτωση της Attica Bank που ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο πρόεδρός του έφεραν στην δημοσιότητα, αδιαφορώντας για όσους ενδεχομένως "ενοχληθούν" επειδή δεν διατηρήθηκε το "σιωπητήριο" μπροστά στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας.

Αριστερά σημαίνει να διατηρείς μια ξεκάθαρη κι αυστηρή στάση απέναντι στην αισχροκέρδεια των τραπεζών, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεων σου».      

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προσθέτει ότι:

«Η αριστερά είναι τρόπος ζωής. Και εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου» και καταλήγει με ένα υστερόγραφο:

 «Αυτή τη φορά ο κ. Δραγασάκης δεν έθεσε θέμα ηγεσίας όπως είχε προϊδεάσει πριν μήνες».

Ανακοίνωση Δραγασάκη για αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την παραίτησή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε με μακροσκελή δήλωσή του ο Γιάννης Δραγασάκης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι εξελίξεις κάνουν αναγκαίο ένα νέο μαζικό, λαϊκό κόμμα της Αριστεράς» γράφει ο Γιάννης Δραγασάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Στους παράξενους καιρούς που ζούμε, δεν θα ήθελα, από δική μου αδράνεια, να βρεθώ εγκλωβισμένος σε ένα κόμμα το οποίο δεν θα έχει πλέον καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπηρέτησα από την ίδρυσή του, & είμαι περήφανος που συνέβαλα στη δημιουργία του. Θέλω να δηλώσω λοιπόν, ότι παραιτούμαι από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια απόφαση που δεν θα ήθελα να χρειαστεί να λάβω, αλλά οι εξελίξεις την έχουν καταστήσει αναγκαία από καιρό» σημειώνει.

Ο Γιάννης Δραγασάκης υπενθυμίζει ότι έχει παραιτηθεί από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο. «Οι φόβοι που εξέφραζα τότε για εκφυλιστικές εξελίξεις έχουν, δυστυχώς, πλήρως επιβεβαιωθεί. Δεν χρειάζονται, επομένως, πρόσθετα επιχειρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: