ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Έχουν αναπτύξει σύγχρονα ρωσικά άρματα μάχης Τ-72

 

 

Παρά την έντονη αντίσταση, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να εισέλθουν στην πόλη, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις υποδομές και τις στρατιωτικές θέσεις των Ουκρανών

Στην Κρασνοχορίβκα, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από συντονισμένες επιθέσεις, με στόχο την εκκαθάριση των θέσεων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο «Χ» οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει εκσυγχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72, εξοπλισμένα με ειδικά συστήματα προστασίας κατά των επιθέσεων από μη επανδρωμένα αεροχήματα. 

Οι ρωσικές επιθέσεις στην Κρασνογκορίβκα έχουν επικεντρωθεί σε δύο βασικούς άξονες: από το νότο προς την κατοικημένη περιοχή και από την ανατολή, διαμέσου των αγρών και των αγροτικών περιοχών.

Παρά την έντονη αντίσταση, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να εισέλθουν στην πόλη, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις υποδομές και τις στρατιωτικές θέσεις των Ουκρανών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: