ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ψηνόμαστε για 15η μέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
   meteo.gr

  

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν, πολύ υψηλές θερμοκρασίες  ήταν η Θεσσαλία, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά και η Νοτιοανατολική Πελοπόννησος

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στη χώρα μας και σήμερα για 15η συνεχόμενη ημέρα.

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το meteo, πολύ υψηλές θερμοκρασίες  ήταν η Θεσσαλία, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά και η Νοτιοανατολική Πελοπόννησος.

Όπως προκύπτει από τις σχετικές πληροφορίες που επίσης παρουσιάζονται στην εικόνα αυτή, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 37 °C σε 189 από τους 513 επί του παρόντος ενεργούς σταθμούς (ποσοστό ~37%) ενώ η μέση μέγιστη θερμοκρασία ήταν ίση με 35.5 °C, τιμή υψηλότερη αυτής της 20/07 (34.8 °C) και της 21/07 (35.2 °C).

Στις φλόγες για έβδομη ημέρα το Φαλακρό Δράμας

Στο μεταξύ, μάχη με τις φλόγες για έβδομη ημέρα συνεχίζει να δίνει η Πυροσβεστική για τον έλεγχο και την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στο όρος Φαλακρό της Δράμας, που ξεκίνησε το μεσημέρι της προηγούμενης τέταρτης από δυο κεραυνούς και συνεχίζει μέχρι σήμερα καίγοντας χορτολιβαδικές εκτάσεις. 

Συνεχείς και έντονες είναι οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης καθώς λόγω του ότι η φωτιά είναι σε δύσβατη περιοχή και είναι δύσκολο να την προσεγγίσουν πεζοπόρα τμήματα. Το έργο της κατάσβεσης γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω των έντονων ανέμων που πνέουν πάνω στο βουνό.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: