ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Πάτρα: Ξηλώνουν τη γραμμή του Προαστιακού ενώ αρχίζουν μπάνια

 

Αφαίρεση ραγών  από τον Σταθμό έως τη Γούναρη, με συνέπεια  από σήμερα να τροποποιούνται τα δρομολόγια!

 
Κι άλλη ταλαιπωρία των λουομένων Πατρινών ξεκινά από σήμερα ενώ σε 17 μέρες εισερχόμαστε κι επίσημα στην έναρξη του καλοκαιριού! Ξεκίνησαν οι εργασίες στη γραμμή του Προαστιακού. Ξηλώνεται η γραμμή της Πάτρας στο πλαίσιο εργασιών, δοκιμασίας των νεύρων των Πατρινών!

Όπως πληροφορούμαστε από το thebest.gr, ο αναπληρωτής γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του ΟΣΕ, Σταύρος Πήλιος, είπε πως «οι εργασίες αφορούν το κομμάτι από την Αγίου Νικολάου μέχρι την Γούναρη. Πρόκειται για μία εργολαβία σε 416 μέτρα ενώ θα γίνει ξήλωμα όλης της γραμμής.

Έχει γίνει η προεργασία, έχουν έρθει τα υλικά και γνωρίζουμε ότι από τις 13 Μαΐου θα διακοπούν τα δρομολόγια προς την Κάτω Αχαΐα, θα συνεχίσουν αυτά από το Ρίο μέχρι την Πάτρα, δεν θα φτάνει ο Προαστιακός στον Άγιο Ανδρέα».

Όπως επισημαίνει ο κ. Πήλιος, «είναι σίγουρα κάτι θετικό όμως είναι σημαντικό να επεκταθεί η εργολαβία. Δεν μπορεί αυτό το κομμάτι που θα φτιάχνει τώρα να είναι καινούργιο και το υπόλοιπο παλιό, με όλα τα προβλήματα που ξέρουμε ότι υπάρχουν. Χρειάζεται και επέκταση της εργολαβίας και προσωπικό. Έχουμε πάρει σχετικές υποσχέσεις, προς το παρόν είναι μόνο λόγια».

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ολοκλήρωσης των έργων, επέρχονται σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των σιδηροδρομικών και λεωφορειακών δρομολογίων.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα (13/5), διακόπτονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Πάτρα - Κάτω Αχαΐα (Νότιος Κλάδος), και υποκαθίστονται με λεωφορεία. Επίσης, τροποποιούνται τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Πάτρα - Ρίο - Πάτρα (Βόρειος Κλάδος), με νέες ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων.

Σημειώνεται οτι, σταθµός µετεπιβίβασης και κοινής αφετηρίας των δροµολογίων του Βόρειου και Νότιου Κλάδου θα είναι ο Σ.Σ Πάτρας αντί του Σ.Σ. Αγ. Ανδρέας.


Δείτε ΕΔΩ τα νέα δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: