ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Τυμβωρυχία από Πορτοσάλτε σε βάρος νεκρών των Τεμπών

Άρης Πορτοσάλτε 

Ο Άρης Πορτοσάλτε ξεπέρασε κάθε όριο διατυπώνοντας ένα ανατριχιαστικό, χυδαίο, ποταπό σχόλιο για τους νεκρούς στα Τέμπη. Στην προσπάθειά του να συντηρήσει την παρερμηνεία των δηλώσεων Κασσελάκη από το Μαξίμου, χυδαιολόγησε κατά των νεκρών ασκώντας τυμβωρυχία!

Ένα σχόλιο που αποκαλύπτει ότι στο όνομα της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης δεν υπάρχουν όρια στη χυδαιότητα. Κατά τ΄άλλα ο κυβερνητικπος ψεύτης κ. Μαρινάκης μιλά για τοξικότητα, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη σχετικά με τη «χυδαιότητα» και «τοξικότητα» που επιχείρησε να καταλογίσει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι «πολιτική χυδαιότητα είναι η συλλογική ενοχοποίηση, στην οποία επιμένει η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα, η οποία επαναλαμβάνει διαρκώς ότι στα Τέμπη “τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί”» προσθέτει ότι «πολιτική τοξικότητα είναι όταν ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε “εισαγόμενο αρχηγό” της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή όταν οι υπουργοί της ΝΔ χρεώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ κάθε δικαστική απόφαση που προκαλεί κοινωνική δυσαρέσκεια, ανεξάρτητα από τα πραγματικά γεγονότα.

Γιατί ο Άρης Πορτοσάλτε στην αγωνία του να συνεχίσει την αναπαραγωγή της παρερμηνείας των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφτασε στον πάτο της τροφικής αλυσίδας.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε δείχνοντας στους τηλεθεατές από το κινητό του τηλέφωνο μια θολή φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα (9/5) η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Όπως υποστήριξε, πρόκειται για φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης και εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι με πλάτη και να αγκαλιάζει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δείχνοντας αυτή τη θολή φωτογραφία σχολίασε:

«Μια πλατούλα και απέναντι κάποιος άλλος που τον αγκαλιάζει είναι θολή η φωτογραφία και είναι από τη νύχτα της Αναστάσεως. Ο ένας είναι ο παππούλης της Κέρκυρας, ο Άγιος Κερκύρας και η πλάτη είναι εκείνου του ανθρώπου, είναι ο λεβέντης (σ.σ ο Στ. Κασσελάκης) που την άλλη ημέρα το πρωί, φιλήθηκαν το βράδυ με τον άγιο παππού, και το πρωί βγήκε στη βόλτα, στη γύρα και είπε για κάτι άλλους πολιτικούς οι οποίοι είναι υποκριτές και φιλάνε χέρια παπάδων και μετά δολοφονούν παιδάκια. Δεν έχει διευκρινίσει, βέβαια, τι φύλο ήταν τα παιδιά».

Να το επαναλάβουμε: «Δεν έχει διευκρινίσει, βέβαια, τι φύλο ήταν τα παιδιά».


Βούλα Κεχαγιά: Αποστομωτική απάντηση - «Κούρασαν» στη ΝΔ

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει την παρερμηνεία «επιστήμη», σχολιάζει αιχμηρά η Βούλα Κεχαγιά αναφορικά με τις αντιδράσεις της ΝΔ στην αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά τη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη.

Όπως τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «αφού απομόνωσαν τα λεγόμενα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, παρερμηνεύουν τις δηλώσεις μου για το τι εστί παρερμηνεία».

Ας ασχοληθούν με τα προβλήματα της κοινωνίας κι ας αφήσουν τη λάσπη», προτρέπει η Βούλα Κεχαγιά τη γαλάζια παράταξη.

Και σημειώνει με νόημα «κούρασαν».

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου Τύπου Νίκου Ρωμανού υποστήριξε ότι «η κα Κεχαγιά προσπάθησε σήμερα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς και υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις που ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στα social media «παρερμηνεύθηκαν».

Ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης της ΝΔ γίνεται λόγος για «κατάντια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: