ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τα Μαρι-ΝΕΑ κατά του ''άτυπου υπουργού'' Σκέρτσου


 

Ο Γ. Παπαχρήστου εγκαλεί για ανικανότητα το Μαξίμου που απέτυχε στο πρόγραμμα εμβολιασμού

Απέτυχε το εμβολιαστικό πρόγραμμα αναφέρουν τα Μαρι-ΝΕΑ σε σημερινό άρθρο του Παπαχρήστου που συνιστά στην κυβέρνηση «να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος.Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…».

Και ούτε λίγο, μήτε πολύ, τα πυρά του δημοσιογράφου, που εξαπολύθηκαν από την στήλη του, πήραν και υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο.

Αιτία ήταν η επίμαχη δήλωση του Άκη Σκέρτσου ήταν πως «έχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέπτονται, φοβούνται, διστάζουν. Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικρο-επίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων, κοινωνικών δικτύων, στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στο δημόσιο λόγο τους».

Για να δεχθεί βολές και ειρωνείες από την στήλη του Γ. Παπαχρήσου, του τύπου: «Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε;» διερωτήθηκε με ειρωνική διάθεση ο δημοσιογράφος των Μαρι-ΝΕΩΝ.

Μάλιστα ανακαλύπτοντας την... πυρίτιδα ο Γ. Παπαχρήστου χαρακτηρίζει τον Υπουργό με τα άκρως υποτιμητικά: «αυτός ο πολυπράγμων, άτυπος υπουργό υγείας διαβιεί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου».

Αλλά από τα βέλη του δεν γλύτωσε συνολικά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που  απέτυχε στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και συνιστά «να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος.Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…»

Στις πρώτες δυσκολίες άρχισαν τα όργανα στην λίστα Πέτσα και στην αυλή του ''Τσώρτσιλ'', όπως κάποιος κόλακας απεκάλεσε τον Κούλη, στην αρχή της πανδημίας, που υποτίθεται θα την είχε τιθασεύσει εντός ολίγων μηνών, σαν να ήταν πραγματικά ο Μωυσής, που επικεφαλής των Ισραηλιτών διέβη την Ερυθρά Θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: