ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Γ. Ρώρος: Να θωρακίσουμε τους εργαζόμενους κοινωφελών προγραμμάτων


 Ειδικά σήμερα και εν μέσω εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο του Δήμου Πατρέων!

«Ας αφήσει η Δημοτική αρχή τις ανέξοδες αγωνιστικές κορώνες και να λάβει όλες εκείνες τις αποφάσεις που χρειάζονται, ώστε να επιστρέψουν στην εργασία τους, (οι εργαζόμενοι των           κοινωφελών προγραμμάτων) για να μην συντρέχουν οι λόγοι συγκέντρωσης» προτρέπει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ Γιώργος Ρώρος. 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρονται  τα παρακάτω:                            

«Η επιλεκτική πολιτική στήριξης της δημοτικής αρχής μόνο των ''δικών'' μας παιδιών, όπως οι ίδιοι εργαζόμενοι καταγγέλλουν, οδηγεί σε αδιέξοδο τους 200 περίπου εργαζόμενους της κοινωφελούς  που ζητούν σήμερα εν μέσω καραντίνας την παραμονή τους στην εργασία τους με την στήριξη του Δημάρχου.

Με τη στάση του και τη μετέπειτα άρνηση στήριξης, κόντρα στο ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, συντελεί τα μέγιστα στο να έχουν φτάσει στο σημείο οι εργαζόμενοι να διεκδικούν με αυτό τον μαζικό τρόπο την εργασία τους.  Ειδικά σήμερα και εν μέσω εμφάνισης κρούσματος σε εργαζόμενο του Δήμου, οι εργαζόμενοι διεκδικούν το δικαίωμα τους στην εργασία, βρίσκονται σε απόγνωση.

Ας αφήσει η Δημοτική αρχή τις ανέξοδες αγωνιστικές κορώνες και να λάβει όλες εκείνες τις αποφάσεις που χρειάζονται, ώστε να επιστρέψουν στην εργασία τους, για να μην συντρέχουν οι λόγοι συγκέντρωσης.

Η Ώρα Πατρών από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα συμπαραστάτης στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και θα συνεχίσει να είναι,  δεν θα λάβουν δε ούτε καν το πενιχρό επίδομα των τετρακοσίων ευρώ που θα χορηγήσει η κυβέρνηση. Ευθύνη βέβαια έχει και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που μετά τέσσερεις μήνες από τη διαμαρτυρία στην Αθήνα, κανένας διοικητικός παράγοντας των υπουργείων Εσωτερικών και Εργασίας, παρά τις υποσχέσεις δεν πήρε μέτρα για να συνεχίσουν την εργασία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: