ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Τρέχουν και δεν φθάνουν μετά το πάθημα της Θεσσαλονίκης


«Για την Πάτρα, ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα» συνιστά ο Πέτσας, απαλλάσσοντας ευθυνών τον... Μωυσή!

Τρέχουν και δεν φθάνουν με την απερισκεψία τους, -η μήπως με την στόχευσή τους;- μετά το πάθημα της Θεσσαλονίκης όπου κατά την εορτή του Αγ. Δημητρίου, οι πιστοί ήσαν ο ένας επάνω στον άλλο, μέσα στην εκκλησία, ενώ στο προαύλιο, που και αυτό ήταν κατάμεστο από πιστούς, ιερέας ανέλαβε να κοινωνήσει τους παρόντες, λες και θα χανόταν η αγία κοινωνία από προσώπου γης.

Το αποτέλεσμα το είδαμε και το βλέπουμε, αυτές τις ημέρες με την υπερδιασπορά των κρουσμάτων στην συμπρωτεύουσα και με αποτέλεσμα να βγαίνουν ''σιργιάνι'' οι κυβερνητικοί και να παρακαλούν τους κλινικάρχες για προσφορά των κλινικών τους στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας, να απειλούν με επίταξη, να επιτάσσουν κατά παράδοξο και επωφελή τρόπο ιδιωτικές ΜΕΘ έναντι διπλάσιας αμοιβής από αυτή που δίνει ο ΕΟΠΥΥ και στο τέλος αφού επιτάχθηκε δύο κλινικές, που είναι ελάχιστες έναντι των αναγκών, να καταφεύγουν σε αεροδιακομιδές ασθενών στην πρωτεύουσα!

Μην γίνει η Πάτρα «Θεσσαλονίκη» λόγω της γιορτής του Αγίου Ανδρέα, ανέφερε μεταξύ άλλων την καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση των ΜΜΕ, ο κυβερνητικός ψεύτης παλικαράς, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα ο Πέτσας επεσήμανε ότι «Για την Πάτρα, ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή, λόγος υπερμετάδοσης».

Και φυσικά πρώτος ο Δεσπότης Πατρών Χρυσόστομος, με εγκύκλιό του χθες είχε προκαταλάβει τις προτροπές και συνέστησε να γιορτάσουν με εγκράτεια οι πιστοί, χωρίς λιτανείες, κοινωνίες και άλλα παρελκόμενα!

Και ο Πέτσας υπενθύμισε:

Το lockdown είναι εδώ και θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα μετά τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή έως τις 7 Δεκεμβρίου. Και βλέπουμε για μετά...

Μας καθησύχασε κιόλας ξεκινώντας την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων». 

Προφανώς  «μείωση του αριθμού των κρουσμάτων» εννοεί τις εκατοσταριές νεκρών καθημερινά, που προκαλεί η ανεύθυνη διαχείριση της πανδημίας που ερχόταν από οκταμήνου, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις διακοπές τους με τη βερμούδα του στα γαλανά νερά, πεισμένος ότι με ένα ακόμη λοκντάουν θα καθησυχάσει τους πολίτες, που σήμερα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να ανησυχούν για την κυβερνητική πολιτική διαχείριση!

«Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί» ανέφερε εν είδη διαγγέλματος ο Πέτσας!

Και υπογράμμισε ότι «η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό».

Και αναρωτιέται κανείς από πουν κι ως που εκπορεύεται αυτή αισιοδοξία για την πορεία του κορονοϊού;  

Ότι μας κοροϊδεύουν είναι το μόνον σίγουρο και έχουν αφήσει στην τύχη της την κατάσταση κι όπου μας βγάλει!

Άλλωστε αυτοί θα πληρώσουν το τίμημα; Να είναι καλά η λίστα Πέτσα και και τα κωλοΠετσομένα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, που σφυρίζουν αδιάφορα και θα συνεχίσουν και αυτά να προσβάλλουν τους πολίτες ότι αυτοί ευθύνονται και όχι ο... Μωυσής Κυριάκος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: